kop

Study Fairs in Caribbean

   Persbericht - Press release - Kommunikado di Prensa

Studie & Beroepenmarkt 2.0 in de Dutch Caribbean

 

Door alle onzekerheden omtrent het coronavirus gaat de Study & Career Event van november 2020 NIET door. De Study & Career Event Bonaire wordt voorlopig verplaatst naar februari/maart 2021. Er zijn op dit moment besprekingen over de datum met Curacao, Aruba en de bovenwinden.

De stichting BanBoneiruBek wil de aankomende studenten van de Caribische eilanden in het koninkrijk der Nederlanden toch de mogelijkheid te geven om een juiste keuze te kunnen maken en biedt een platform www.studychoicecaribbean.com aan om met een livestream voor de onderwijsinstellingen, Universiteiten en Hogescholen.

Op dit platform gaan 45 onderwijsinstellingen uit de Cariben, USA, Canada en Nederland een presentatie geven aan de studenten. De studenten Aruba, Bonaire, Curacao, Sint Maarten, Saba en Statia kunnen zich klassikaal en afzondelijk aanmelden voor een livestream presentatie en antwoorden krijgen op de door hen gestelde vragen.

De presentaties die op hetzelfde tijdstip gegeven worden kunnen teruggekeken worden tot 1 januari 2021. De studenten kunnen dan ook samen met hun ouders alles nog eens bekijken.

De nieuwe website www.studychoicecaribbean.com zal voor alle eilanden gratis beschikbaar zijn.