kop

Secretarieel Administratief medewerker C

 

Locatie: SKAL

36uur

Het openbaar lichaam Bonaire (OLB) is de lokale overheid van Bonaire. Het OLB bestaat uit vier directies die gezamenlijk de publieke taken uitvoeren. De directie Samenleving en Zorg (S&Z) is één van de beleidsinhoudelijke directies die het sociaal domein van Bonaire grotendeels vormgeeft. Wat is een bevolking zonder haar eigen cultuur? Daarom heeft de directie S&Z de onderafdelingen Sekshon di Kultura, Arte i Literatura (SKAL). Deze onderafdeling is verantwoordelijk voor het bevorderen van de Bonairiaanse cultuur in de breedste zin des woords.

Wat ga je doen?

Als Secretarieel Administratief medewerker heb je secretariële, organisatorische en administratieve taken. Zo ben je verantwoordelijk voor het organiseren en samenstellen van vergaderingen, notuleren, verzorgen van verslaglegging en beheren van alle binnenkomende correspondenties van de onderafdeling SKAL. Hierbij is het belangrijk dat binnenkomende correspondenties op belang en urgentie afgehandeld worden.

Daarnaast draag je zorg voor de boekhoudkundige en financieel-administratieve werkzaamheden. Je verwerkt aan de hand van voorschriften en procedures alle betaalstukken in het crediteuren- en debiteurenbestand en controleer je op volledigheid alle mutaties met betrekking tot bankboekingen. Verder stel je in overleg met het afdelingshoofd maandrapportages op en controleer je financieel-economische cijfermatige informaties op juistheid en volledigheid.

Tot slot, signaleert je op basis van gegevens uit het boekhoudsysteem budgetoverschrijdingen en leg je mogelijke oplossingen voor aan de budgethouders. Zo draag je in overleg met de direct leidinggevende zorg voor de administratie en personele aangelegenheden van het secretariaat.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een salaris dat, afhankelijk van opleiding en ervaring, varieert tussen minimaal $1.616,- (aanloopschaal 5) en maximaal $2.920,- (functieschaal 7).

Wat zijn de eisen

Je beschikt minimaal over een mbo+ opleiding in de richting van Secretarieel Administratief Medewerker. Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. De Bonairiaanse cultuur ligt nauw aan je hart. Je hebt algemeen theoretische, praktisch gerichte kennis van financiële administratie en secretariaat. Je bent communicatief vaardig zowel in het Papiaments als in het Nederlands. Verder ben je accuraat, resultaat- en klantgericht, betrouwbaar, stressbestending en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat is ook belangrijk om te weten

Een opdracht kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Ja! Ik wil deze baan

Mail je sollicitatie met C.V. uiterlijk 19 juni 2022 naar: solliciteren@bonairegov.com. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met het afdelingshoofd Educatie en Welzijn a.i. Timoteo Silberie (+599 715 5311) of mw. Juresca Pourier (+599 715 5330 ext. 2121). De sollicitatiegesprekken zullen in week 26 (27 juni - 1 juli 2022) plaatsvinden.

 

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Administratief en secretarieel
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
05/06/2022
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire