kop

Recovery verpleegkundige

 

 

 

 

Wij zijn wij?

Fundashon Mariadal is een dynamische zorginstelling op Bonaire. In een Caribisch - Nederlandse omgeving leveren wij zorg- en dienstverlening op Europees - Nederlands niveau aan zorgvragers in de klinische, poliklinische, ambulante- en thuissituatie. Onze ruim 600 medewerkers leveren het overgrote deel van de medische zorg op het eiland.

Recovery verpleegkundige

40 uur per week

minimaal USD 2693,- en maximaal USD 3643,- bruto per maand (FGW 45)

Dit ga je doen

Voor de afdeling Special Care zijn wij opzoek naar een recoveryverpleegkundige. Als recoveryverpleegkundige bereid je de recovery voor, je bewaakt, verzorgt en stabiliseert pas geopereerde patiënten. Je verricht verpleegkundige werkzaamheden, medisch ondersteunende handelingen en afrondende beheerwerkzaamheden. je maakt en houdt de holding- en recoveryruimte gebruiksklaar conform de geldende voorschriften en richtlijnen. Maakt apparatuur gebruiksklaar, controleert en bedient de benodigde bewakingsapparatuur. Je communiceerd en draagt zorg voor informatieoverdracht naar collega’s inzake het zorgplan.

Dit neem je mee

Je bent in bezit van een recovery verpleegkunidge diploma. Je hebt meer dan een jaar ervaring in het ziekenhuis opgedaan en beschikt over een BIG registratie. Daarnaast heb je passie voor het vak en stel je vanuit jouw professionele deskundigheid de patiënt centraal. Samenwerking en goed overleg in een multidisciplinair team zijn voor jou onmisbaar. Je kunt goed in teamverband werken, bent flexibel en bent bereid volgens een wisselend dienstrooster werkzaam te zijn. Mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid van de talen Nederlands, Engels, Spaans en Papiaments is gewenst.

 

Dit bieden we je

Een interessante, afwisselende en uitdagende baan binnen een zorg vernieuwende orga­nisatie. Fundashon Mariadal heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan vakantiedagen, vakantiegeld, kerstgratificatie en pensioenopbouw. Het salaris bedraagt minimaal USD 2693,- en maximaal USD 3643,- bruto per maand, FWG 45 bij een fulltime dienstverband (40 uur p/w).

Kom je van buiten Bonaire? Dan helpen we je met een tegemoetkoming in de verhuiskosten, de tickets voor jou en eventuele gezinsleden en huisvesting voor de eerste maanden.

 

 

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vereiste talenkennis: 
Spaans
Vacature gaat in per : 
20/08/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Fundashon Mariadal
Plaats: 
Bonaire