kop

Onderwijsassistenten

SGB is per direct op zoek naar twee enthousiaste, vakbekwame

onderwijsassistenten 

 

(2 fte)
voor de Unit Liseo Boneriano

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van iedere leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving. 

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire. 

Wat ga je doen?

Jij geeft alle leerlingen in de aandacht die ze nodig hebben. Je komt te werken in het mavo-team of het havo-team waar je je klassen mavo 3 of havo 4 begeleidt. Samen met de vakdocent begeleiden jullie deze leerlingen. Hoewel de vakdocent eindverantwoordelijke is, ben jij niet bang om je steentje bij te dragen en neem je initiatief waar nodig zodat alle leerlingen zich beter zullen ontwikkelen. Naast pedagogische ondersteuning is natuurlijk ook het didactische aspect van belang. Samen met de vakdocent zorg jij ervoor dat de kennis van de leerlingen aan het eind van het jaar op een gewenst niveau is. Daarnaast ondersteun je de leerlingbegeleiding met administratieve taken en vang je leerlingen op die extra pedagogische of didactische  ondersteuning nodig hebben.

Wat vragen wij van je?

Je hebt een relevante MBO-opleiding voltooid. Je hebt een positieve instelling en je bent in staat snel een band met de leerlingen op te bouwen. Daarnaast ben je pedagogisch sterk en kan je de leerlingen structuur/duidelijkheid bieden. Ook lukt het jou op een positieve manier rust en regelmaat in een groep te brengen. Je bent tevens in staat zelfstandig groepen te begeleiden. Je kunt goed samenwerken en bent flexibel inzetbaar.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 5 met een max. van 2.152,00 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een (schooljaar) jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 11 september 2020. Kijk op https://werkenbij.sgbonaire.info/ om te solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma's achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

 

Heb je vragen, neem dan contact op met mevrouw B. Sol, unitdirecteur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157580  of: Barbara.Sol@sgbonaire.com

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
02/09/2020
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
ScholenGemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire