kop

ONDERWIJSASSISTENT(EN)

 

Stichting Openbaar Onderwijs Bonaire is sinds 1 februari 2013 verantwoordelijk voor het openbaar onderwijs op Kolegio Rayo di Solo en Kolegio Strea Briante te Bonaire. Kolegio Rayo di Solo is een school voor regulier onderwijs en biedt in een ononderbroken leerweg onderwijs aan leerlingen van 4 – 12 jaar. Kolegio Strea Briante is een school voor leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften. Sinds 1 januari 2011 vallen beide scholen onder de Wet voor Primair onderwijs BES.

Met ingang van 1 augustus 2020 zijn wij op zoek naar:

ONDERWIJSASSISTENT(EN)

Als onderwijsassistent ondersteun je de leerkracht bij het op aanwijzing verrichten van onderwijsinhoudelijke taken, de begeleiding van leerlingen bij de verwerving van vaardigheden, het leveren van een praktische/organisatorische bijdrage aan het klassenmanagement en het verrichten van overige werkzaamheden die verband houden met de functie.

 

Wij nodigen je uit om de sollicitatie vergezeld van een C.V. uiterlijk 8 juli 2020 te richten aan Stichting Openbaar Onderwijs Bonaire, t.a.v. mw. Saby de Bies per email: info@stichtingoob.com. Voor nadere informatie over bovenstaande vacature verwijzen wij naar onze website: www.stichtingoob.com

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
01/07/2020
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Stichting Openbaar Onderwijs Bonaire
Plaats: 
Bonaire
Contactpersoon: 
Saby de Bies