Onderafdelingshoofd Cultuur, Kunst & Literatuur

SKAL legt zich toe op het ontwikkelen, uitdragen en uitvoeren van het beleid op het gebied van cultuur, kunst en literatuur in de ruimste zin van de begrippen op Bonaire. SKAL draagt zorg voor het ontwikkelen en opzetten van exposities, tentoon-stellingen en evenementen, beheren van musea en het verbreden van de kennis van en over cultuur, kunst en literatuur op Bonaire en levert daarbij een bijdrage aan het onderwijs daarover.

 

Wat ga je doen?

Je hebt de algemene leiding van de onderafdeling SKAL en het beheer van het museum. Je signaleert ontwikkelingen, stelt het jaarlijkse activiteitenplan voor SKAL op en draagt zorg voor het uitvoeren van de daaruit voortvloeiende activiteiten en waarborgt de kwaliteit daarvan. Je draagt bij aan het proces van voorbereiding, uitvoering en beheer van de deelbudgetten van de onderafdeling en levert management-informatie aan. Je bent aanspreekpunt/adviseur over lopende projecten en opdrachten en voert hierover afstemmingsoverleg met in- en externe betrokkenen. Je adviseert het afdelingshoofd Educatie & Welzijn over de (verbetering van) inhoudelijke werkprocessen en over de opzet, organisatie en het functioneren van de onderafdeling.

 

Waar moet je minimaal aan voldoen?

Een betrouwbare, klant- en samenwerkingsgerichte leidinggevende met minimaal een op één van de vakgebieden van de afdeling afgeronde HBO  diploma. Je beschikt over minstens 2 jaar werkervaring in een (eind-) verantwoordelijke functie. Je beheerst zowel het Nederlands als het Papiaments in woord en geschrift. Je bent een goede netwerker, integer, efficiënt, besluitvaardig en vaardig in het adviseren en onderhandelen.

 

Het salaris bedraagt minimaal $ 2.871,- (aanloopschaal 10) en maximaal $ 4.238,- (functieschaal 11).

 

GEÏNTERESSEERD?

Voor meer informatie of een functiebeschrijving kun je contact opnemen met mw. Ally Pourier-Beukenboom tel. 717 8839 of mw. Ina Garretsen tel. 717 5330.


Je sollicitatie en C.V. kun je uiterlijk 10 augustus 2018 richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij uw sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com.

Beleidsadviseur P&O, Mw. I. Garretsen

Afdelingshoofd Educatie & Welzijn, Mw. A. Pourier-Beukenboom        

 

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Staf, advies en beleid
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
30/07/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
SKAL
Plaats: 
Bonaire CN