Office Manager

Het parket van de Officier van Justitie Bonaire, Sint Eustatius en Saba is per direct op zoek naar een: Officemanager
(Standplaats Bonaire, vacaturenummer: P&O2018_06_005)

Het Openbaar Ministerie in Caribisch Nederland (OM-BES) zet zich in om de criminaliteit in al zijn verschijningsvormen te bestrijden. De strafrechtshandhaving in Caribisch Nederland wordt uitgevoerd onder leiding van de hoofdofficier van Justitie.

Het OM-BES bestaat op dit moment uit 12 professionals en is volop in ontwikkeling. De komende jaren wordt o.a. ingezet op het verder professionaliseren en verdergaande communicatie met de samenleving. Meer informatie vind je op goo.gl/cKWVkR.

De functie
De officemanager is belast met het coördineren en regelen van de facilitaire en bedrijfsvoeringgerichte zaken voor het OM BES. Dit betreft alle zaken als huisvesting, ICT, telefonie, beveiliging, inkoop, HR en financiën. Verder wordt in brede zin (procesmatige) ondersteuning geboden aan de hoofdofficier van Justitie.

Je neemt deel aan projecten/projectgroepen bijvoorbeeld bij rijksbrede aangelegenheden zoals aanbestedingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers van het OM BES voor vragen en problemen op facilitair gebied en zorgt voor de behandeling en oplossing daarvan.

Ook ben je belast met het coördinatie en uitvoering van bedrijfsvoering-gerelateerde zaken voor het OM-BES. Zo organiseer je het indienst- en uittredingproces van medewerkers, coördineer en controleer je de financiën en ben je bijvoorbeeld betrokken bij huisvestingsprojecten zoals verhuizingen en verbouwingen. Je bent het eerste aanspreekpunt en contactpersoon richting RCN en het Rijksvastgoedbedrijf.  

Daarnaast wordt van je verwacht dat je de hoofdofficier van Justitie adviseert inzake bedrijfsvoerings-aangelegenheden. Ook managementondersteuning voor de hoofdofficier van Justitie hoort hierbij. Die managementondersteuning omvat ook een aantal secretariële taken. Bovendien ben je voor algemene vragen het telefonisch aanspreekpunt van het parket.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde MBO+ opleiding dan wel aantoonbaar MBO+ werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je  kennis van management ondersteunende methoden, technieken en van facilitaire en bedrijfsvoering processen. Je bent in staat om snel inzicht te krijgen in de specifieke bedrijfsvoering aspecten, rekening houdend met de operationele belangen van het OM-BES. Verder ben je omgevingsbewust. Je bent resultaatgericht en werkt graag samen. Plannen en organiseren gaat je goed af. Als laatste ben je stressbestendig en daadkrachtig, een teamplayer, flexibel, praktisch ingesteld en heb je het vermogen een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van een kleinschalige organisatie. En natuurlijk beschik je over een ‘hands-on’ mentaliteit en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Ons aanbod
Functieschaal 8 (minimaal $ 2.136,- tot maximaal $ 2.972,-). Het vaststellen van het salaris is afhankelijk van de opleiding en ervaring. Mocht je bij indiensttreding nog niet volledig aan het bij de functie behorende niveau voldoen, dan kun je in aanloopschaal 7 worden geplaatst (minimaal $ 1.864,- tot maximaal $ 2.638,-).

Op alle vacatures zijn de lokale arbeidsvoorwaarden van Rijksdienst Caribisch Nederland van toepassing. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij goed functioneren. Als er al een vast dienstverband is, wordt dit voortgezet met extra afspraken.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en een positieve uitslag van de medische keuring zijn vereist en is, net als een referentieonderzoek en deelname aan een assessment, onderdeel van de selectieprocedure.

Bij gelijke geschiktheid genieten kandidaten uit het Caribisch gebied of kandidaten die hun wortels hebben in het Caribisch gebied de voorkeur.

De procedure
Ben je enthousiast en bruis je van energie om het OM-BES team te komen versterken? Solliciteer dan direct door je brief met C.V. vóór 8 juli 2018 te richten aan het Openbaar Ministerie, t.a.v. mevr. C. Rojer, Hoofd HRM, via e-mailadres: hrm@OMCarib.org.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met mevrouw B. van de Ven, Office manager, via telefoonnummer +5997 178 626 of per e-mail Brigitte.vandeven@OMCarib.org. of met hoofdofficier van Justitie, de heer Bote ter Steege via telefoonnummer +5997 178 626 of e-mail bote.tersteege@omcarib.org.

Sluitingsdatum: 8 juli 2018

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Administratief en secretarieel
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
26/06/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Ministerie CN
Plaats: 
Bonaire CN
E-mail: 
Contactpersoon: 
mevr. C. Rojer
Functie contactpersoon: 
Hoofd HRM