kop

Nachtdienstmedewerker

Mental Health Caribbean (MHC) verzorgt de geestelijke gezondheidszorg op Caribisch Nederland. Onze ambitie is de kwaliteit van het leven van de inwoners van Caribisch Nederland te verbeteren.

 

Voor de afdeling Sentro Nos Perseveransia zijn we ter versterking van ons multidisciplinaire team op Bonaire op zoek naar een gemotiveerde collega in de functie van:

 

Nachtdienstmedewerker

(standplaats Bonaire voor 40 uur per week)

Wat ga je doen?

Sentro Nos Perseveransia (SNP) is gericht op maatschappelijk herstel van volwassen cliënten, zodat zij, ondanks tijdelijke of permanente beperkingen, naar tevredenheid kunnen functioneren in de omgeving van hun keuze. Als nachtdienstmedewerker draag je zorg voor orde, rust en veiligheid op de locatie SNP. Je begeleidt cliënten wanneer ze onrustig zijn en lost kleine ruzies en conflicten op. Indien nodig schakel je collega’s in.

Daarnaast heb je de volgende taken:

-      Je signaleert technische storingen in de apparatuur en stelt hierover een overdrachtsrapportage op. Bij acute calamiteiten schakel je, in overleg met de teamleider en de technische dienst, een extern bedrijf in om de storing op te lossen.

-      Je signaleert beschadigingen of vernielingen aan het gebouw en/of inventaris alsmede vermissingen.

-      Je ziet regelmatig toe op de veiligheid en inbraakpreventie qua sluiting van deuren en ramen.

-      Je maakt een korte rapportage van de nachtelijke gebeurtenissen ten behoeve van de overdracht aan de vroege dienst en licht dit bij de overdracht persoonlijk toe.

-      Tot slot verricht je af en toe lichte administratieve c.q. technische werkzaamheden.

 

Wat vragen wij van jou?

-       Je beschikt over een relevante opleiding. Een MBO-opleiding op het gebied van zorg is een pré.

-       Je hebt affiniteit met de doelgroep.

-       Je hebt globale kennis van de behandelmethoden binnen de psychiatrische- / verslavingszorg en de omgang met problematische doelgroepen.

-       Je weet de-escalerend om te gaan met agressie en conflicten.

-       Je kunt zelfstandig werken, bent tactisch, hulpvaardig en beschikt over invoelend vermogen.

-       Je kunt je, zowel mondeling als schriftelijk, goed uitdrukken in het Nederlands en Papiamentu. Het spreken en schrijven van Spaans is een pré.

 

Wat bieden wij?

Een dienstverband voor de duur van één jaar. Inschaling vindt plaats in FWG 25 en is afhankelijk van ervaring en opleiding: minimaal $ 1.698,- en maximaal $ 2.317,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur). Conform de Arbeidswet 2000 wordt je salaris aangevuld met onregelmatigheidstoeslag.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatie en CV vóór maandag 15 mei 2023 naar secretariaat@mentalhealthcaribbean.com

Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met Mahilia Brewster, Eilandmanager, + 599 796 1032 of mahilia.brewster@mentalhealthcaribbean.com.

Andere vacatures

Voor MHC zijn we op zoek naar meer enthousiaste, nieuwe collega’s! Kijk voor alle actuele vacatures op onze website: www.mentalhealthcaribbean.com/vacature

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
19/04/2023
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Mental Health Caribbean
Plaats: 
Bonaire