kop

Medewerker Financiële Administratie

Pensioenfonds Caribisch Nederland (PCN) verzorgt de pensioenen voor de (oud) werknemers van de bedrijfstakken onderwijs, zorg en daarmee gelieerde organisaties in Caribisch Nederland. PCN spant zich in om de belangen van de deelnemers en de pensioengerechtigden zo goed mogelijk te dienen.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen, is besloten per 1 januari 2019 de pensioenuitvoering in eigen hand te nemen. Voor die nieuwe uitvoeringsorganisatie zoeken we op korte termijn nieuwe medewerkers voor de volgende functie met standplaats Bonaire:

Medewerker Financiële Administratie

[0,5 FTE]

 

FUNCTIECONTEXT

De uitvoeringsorganisatie van PCN heeft tot doel de pensioenregeling van PCN conform de wet- en regelgeving uit te voeren. PCN is een dienstverlenende organisatie. De primaire dienstverlening is gericht op de juiste en volledige administratie van het pensioenfonds voor diverse stakeholders zoals werkgevers, actieve deelnemers, slapers en pensioengerechtigden. De afdeling Excasso & Financiële administratie is verantwoordelijk voor de betaling van de uitkeringen aan pensioengerechtigden, de betaling van de salarissen aan de medewerkers van de uitvoeringsorganisatie en de financiële administratie van PCN.  Er vindt onderlinge afstemming plaats tussen de afdeling Excasso & Financiële administratie en de afdeling Pensioenadministratie over wijzigingen in de bruto pensioenuitkeringen en de betaling van de premienota’s door werkgevers en de betalingen voor inkomende en uitgaande waardeoverdrachten.

 

POSITIE IN DE ORGANISATIE

Rapporteert aan: Manager Pensioenuitvoering

 

FUNCTIEDOEL

De Medewerker Financiële administratie is verantwoordelijk voor het tijdig, volledig en juist uitvoeren van de Financiële administratie van PCN. 

 

WERKZAAMHEDEN

 • Het tijdig, volledig en juist uitvoeren van de financiële administratie
 • Onderhouden van relaties met debiteuren en crediteuren
 • Behandelen van klachten van debiteuren en crediteuren
 • Mede opstellen van de begroting
 • Voorbereidende werkzaamheden voor het financiële jaarverslag

 

KENNIS- EN ERVARINGSVEREISTEN

 • MBO-diploma economische of financiële richting, of vergelijkbaar werk- en denkniveau
 • Aantoonbare praktische kennis van het voeren van een financiële administratie, salarisadministratie en excasso-administratie 
 • Affiniteit met pensioenen
 • 1 tot 2 jaar werkervaring op een financiële afdeling van een bedrijf, bij voorkeur bij een pensioenfonds of een levensverzekeraar
 • Ervaring met en kennis van Microsoft Office (met name Excel, Word en PowerPoint)
 • Klant- en servicegericht en communicatief vaardig
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk
 • Mondelinge beheersing van Papiaments is gewenst

Arbeidsvoorwaarden
PCN biedt je een goed salaris dat afhankelijk is van onder meer werkervaring, opleiding en deskundigheid. Daarnaast biedt PCN een goede pensioenregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Meer weten?

Klik op de linkjes van de bovengenoemde functies. Daarin vind je de bijbehorende functieprofielen terug. Heb je naar aanleiding hiervan inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Monique Sambo via T 599 717 0984.

Reageer vóór 1 januari 2019

Is je interesse gewekt en wil je graag een rol in de nieuwe uitvoeringsorganisatie? Stuur dan je brief en CV voor 1 januari 2019 naar secretaris@pensioenfondscn.com

Let op: acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

Branche: 
Banken / Financiële instellingen
Functiegroep: 
Financieel/economisch
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
07/12/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Pensioenfonds Caribisch Nederland
Plaats: 
Bonaire CN
Contactpersoon: 
Monique Sambo