MANAGER VASTGOED

Bonaire, Caribisch Nederland

Sluitingsdatum   1 juni 2018

Ben jij een inspirerende, resultaatgerichte vastgoedmanager die ook een rol voor zichzelf ziet bij de ontwikkeling van de gehele organisatie? Wil jij samen met jouw teamleden onze vastgoedambities omzetten in daden?

Dan zoeken wij jou!

MANAGER VASTGOED (M/V)

 

De afdeling Vastgoed bestaat uit 4 personen en staat voor de uitdaging om ons bezit te onderhouden, te verduurzamen, verder te ontwikkelen en uit te breiden. De vraag naar sociale huurwoningen is groot en FCB speelt een prominente rol hierin. De grote uitdagingen liggen op het vlak van het verduurzamen van de woningvoorraad. In het realiseren van de portefeuillestrategie ligt de focus in de bestaande voorraad op het renoveren en verduurzamen van het bezit. De nieuwbouwopgave kenmerkt zich met name als een uitbreidingsopgave.

Daarnaast vorm je samen met de directeur-bestuurder, de manager Woondiensten, de manager Financiën en de beleidsadviseur bedrijfsvoering het managementteam.

 

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal een HBO opleiding, richting vastgoedmanagement.
  • Je hebt minimaal zeven (7) jaar ervaring in nieuwbouw en herstructurering in de functie van vastgoedmanager.
  • Beheersing van het Papiaments in woord en geschrift is een pre.
  • Je bent in staat resultaatgericht, pragmatisch, met een flinke dosis doorzettingsvermogen te werken.
  • Je bent in staat om veranderingen te initiëren en je teamleden daarin mee te nemen.
  • Je bent als geen ander in staat het maatschappelijk presteren goed te combineren met verantwoord bedrijfseconomisch te handelen.
  • Je hebt een duidelijke visie op vastgoedbeheer, verduurzamen en projectontwikkeling.

 

Ons aanbod

Een uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheid waarbij je je jarenlange ervaring op een efficiënte en effectieve manier inzet.      Goede secundaire voorwaarden en een salaris (min. US$3.167,- en max. US$ 5.546,- bruto) conform de geldende rechtspositieregeling. Een functie binnen een organisatie die nieuwe ontwikkelingen tegemoet gaat. De mogelijkheid om bij goed functioneren na een (1) jaarcontract in vaste dienst te treden. Het betreft een fulltime functie (40 uur).

Over Fundashon Cas Bonairiano (FCB)

Fundashon Cas Bonairiano (FCB) is een actieve woningstichting met 15 medewerkers en circa 500 woningen, gevestigd te Bonaire, Caribisch Nederland.

We zijn een professionele organisatie met een informele werksfeer en betrokken collega’s.

 

Contact

Voor meer informatie of de volledige functieomschrijving kun je naar denise@fcbinfo.org mailen.

Bij interesse, stuur dan vóór 1 juni 2018 een sollicitatiebrief met een heldere motivatie en CV naar ben@fcbinfo.org / denise@fcbinfo.org.

Uiteraard behandelen wij alle reacties vertrouwelijk. Een assessment kan deel uit maken van de procedure. Dit geldt ook voor verificatie, na toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden.

Branche: 
Bouw / Installatie / Vastgoed
Functiegroep: 
Directie/management
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
17/05/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Fundashon Cas Bonairiano
Plaats: 
Bonaire Caribisch Nederland
E-mail: