kop

Manager Bonaire

Mental Health Caribbean (MHC) verzorgt de geestelijke gezondheidszorg op Caribisch Nederland. Onze ambitie is de kwaliteit van het leven van de inwoners van Caribisch Nederland te verbeteren. Wil jij daar als inspirerende en verbindende manager je steentje aan bijdragen? Dan zijn we (in verband met vervanging) op zoek naar jou.

 

Manager Bonaire

(40 uur per week. Standplaats: Bonaire Caribisch Nederland)

Functie: Wat ga je doen?

In deze functie ben je integraal verantwoordelijk voor de voortgang en resultaten van onze vestigingen op Bonaire en neem je de directeur-bestuurder waar indien noodzakelijk. Daarnaast lever je als lid van het managementteam een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en koers van de hele organisatie. Tevens ben je het aanspreekpunt en gezicht van MHC naar de lokale ketenpartners en neem je deel aan lokale werkgroepen en overleggen. 

Het MT wordt aangestuurd door de directeur-bestuurder en bestaat daarnaast uit de Manager van Saba en Sint Eustatius, de bestuurssecretaris en beleidsmedewerkers. Op Bonaire zijn circa 65 medewerkers werkzaam, waarvan ongeveer 12 medewerkers rechtstreeks aan jou rapporteren (teamleiders, facilitaire en administratieve medewerkers). Zelf rapporteer je aan de directeur-bestuurder.

Als manager zorg je voor een optimale kwaliteit van zorg- en dienstverlening. Dit doe je door enerzijds bij te dragen aan de ontwikkeling van onze zorg en anderzijds door medewerkers in hun kracht te zetten en hun talent te laten ontwikkelen. Ook zorg je voor een professioneel werkklimaat waarbinnen medewerkers hun werk vol passie kunnen uitvoeren. Dit doe je in nauwe samenwerking met de teamleiders waarmee je het regionale managementteam (RMT) vormt.

Ook werk je nauw samen met externe samenwerkingspartners. Daarbij heb jij een goed oog voor optimaal relatiebeheer, vertaling naar zorgproducten, budgettering, realisatie van efficiënte inzet van mensen en middelen, en uiteraard het zorgdragen voor een kwalitatief goede inzet.

Functie: Wat vragen wij van jou?

-       Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding. Je hebt meerjarige vergelijkbare managementervaring op tactisch en strategisch niveau in (bij voorkeur) de zorgsector.

-       Je bent een ervaren en bevlogen integrale manager die gemakkelijk schakelt op alle niveaus in de organisatie en daarbuiten.

-       Je hebt een overtuigende visie op de (geestelijke) gezondheidszorg en de ontwikkelingen die hier in plaatsvinden.

-       Je bent communicatief, zichtbaar en benaderbaar, geeft ruimte en vertrouwen. Daarbij weet je duidelijke kaders te stellen en verbind je professionals en afdelingen met elkaar.

-       Je spreekt Papiamentu en Nederlands óf hebt een talenknobbel zodat je Papiamentu jezelf snel eigen kunt maken. Het spreken van Engels en/of Spaans is een pré.

-       Je weet medewerkers te stimuleren en inspireren en bent je bewust van je voorbeeldrol als manager.

-       Bij voorkeur heb je naast zorginhoudelijke kennis ook ervaring met het inspelen op ontwikkelingen en de doorvertaling naar business cases, bedrijfsvoering en financiën.

-       Je hebt ervaring met het positioneren van de eigen organisatie en aangaan van vernieuwende samenwerkingsverbanden.

Organisatie: Waar ga je aan de slag?

MHC ontwikkelt zich steeds meer naar een allround GGZ-instelling. We werken vooral ambulant in intensieve samenwerking met zowel verwijzers en ketenpartners als met het informeel steunsysteem van cliënten. De aard van de problematiek kan variëren van licht enkelvoudig tot zwaar en complex. Naast onze ambulante manier van werken, passen we maatwerk toe en stellen we onze cliënt centraal. En om dit te bewerkstelligen werken onze medewerkers met creativiteit, passie en doorzettingsvermogen.


Organisatie: Wat bieden wij?

De inschaling van de Manager is op basis van kennis en ervaring op FWG 65 minimaal
$ 4.422,- en maximaal $ 6.463,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur). Het gaat om een aanstelling van 40 uur per week voorde duur van twee jaar waarbij een vaste aanstelling op termijn tot de mogelijkheden behoort.

Verder bieden we een dynamische werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom je ons team versterken?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatie en CV vóór maandag 26 april 2021 naar secretariaat@mentalhealthcaribbean.com.  

Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met Erik Jansen, Directeur-bestuurder op +31-622517465 (NL), +599 7961009 (CN) of erik.jansen@mentalhealthcaribbean.com.

Een assessment en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Bij gelijke geschiktheid genieten kandidaten uit het Caribisch Gebied of kandidaten die hun wortels hebben in het Caribisch Gebied de voorkeur.

Andere vacatures

Voor MHC zijn we met regelmaat op zoek naar meer enthousiaste, nieuwe collega’s! Kijk voor alle actuele vacatures op onze website: www.mentalhealthcaribbean.com/vacature

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Directie/management
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Ja
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
19/03/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Mental Health Caribbean
Plaats: 
Bonaire
Contactpersoon: 
Erik Jansen
Functie contactpersoon: 
Directeur-bestuurder