kop

Maatschappelijk werker B

 

 

Is in verband met uitbreiding op zoek naar een

 

Maatschappelijk werker B

(Pedagogisch Coach Kinderopvang)

 

Ben jij die vrolijke en proactieve collega die weet hoe je professionals bij kinderopvangcentra kan helpen om de kwaliteit te optimaliseren? Bij Sentro Akseso Boneiru zoeken wij jou!

 

HBO | Bonaire Fulltime | Sluitingsdatum 30--11-- ’22

 

De organisatie:

Sentro Akseso Boneiru, is een samenvoeging van een aantal bestaande organisaties op Bonaire nl; Sentro Hubentut i Famia, Integrale Wijkontwikkeling, Maatschappelijke Ondersteuning, advies- en meldpunt Huiselijk Geweld en Kindermishandeling (Guiami) en het Zorg- en Veiligheidshuis. Akseso is een zelfstandige stichting waar alle inwoners van Bonaire terecht kunnen voor informatie, advies en hulp op alle leefgebieden.

 

Het is de organisatie met een centrale laagdrempelige en outreachende voorportaalfunctie in de wijken, kinderopvang en op scholen. Hierbij wordt geïnvesteerd in de zelfregie van cliënten. We zijn dicht bij alle bewoners van het eiland.

 

Het Team:

Het team Preventie- en Wijkontwikkeling bestaat uit 3 onderdelen; Preventie, Wijkontwikkeling en Kwaliteitszorg kinderdagopvang (o.a. pilotproject zorgkinderen). De Maatschappelijk werker B rapporteert rechtstreeks aan de projectcoördinator.

 

Functieomschrijving:

Als Maatschappelijk werker B maak je deel uit van de afdeling Kwaliteitszorg Kinderopvang en worden aangestuurd door de projectcoördinator. Je draagt actief bij aan de verbetering van de pedagogische kwaliteit van medewerkers in kinderopvangvoorzieningen. Je coacht de pedagogisch medewerkers op didactische leerprocessen en vraagstukken rondom de opvoeding, begeleiding en ondersteuning van de kinderen.   

 

Je helpt hen met het ontwikkelen en uitdragen van de pedagogische visie, het pedagogisch beleid en het pedagogisch werkplan van hun instelling. Dit doe je door individuele of groepscoaching. Je werkt aan bewustwording, vroeg signalering en -interventie en preventie via de medewerkers. Belangrijk is om oog te hebben voor zowel problemen als oplossingen, draagkracht en adequaat normaliseren. In je werk voorkom je onnodige zware zorg zelfs daar waar het zorgkinderen betreft. Dit vereist dat je zelf goed pedagogisch inzicht hebt, pedagogische situaties toetst en procesmatig kan coachen.

 

Functie-eisen:

 • Als basis heb je minimaal een Hbo-opleiding in Social Work, pedagogiek of aanverwant;
 • Je denkt en handelt (Multi-) systemisch;
 • Een pre is ervaring binnen de kinderopvang of met kinderen met een fysieke of mentale beperking;
 • Je hebt aantoonbare coachende ervaring en weet op een constructieve wijze jouw kennis over te brengen;
 • Je bent vaardig in het omgaan met mensen van verschillende culturele achtergronden;
 • Je bent in het bezit van het rijbewijs B;
 • Geen acht tot vijf kantoormentaliteit, Je spreekt bij voorkeur de volgende 3 talen; Papiamentu, Spaans en Nederlands en je hebt affiniteit met de Bonairiaanse cultuur. 

Wat bieden wij:

 • Een contract van een jaar. Na deze periode zal geëvalueerd worden of voortzetting van het dienstverband wenselijk is, bij wederzijdse tevredenheid afhankelijk van beoordeling wordt de voortzetting in een vaste of tijdelijke overeenkomst voortgezet.
 • Een marktconform salaris in functieschaal 10 van minimaal $3019,- en maximaal $3925,- bruto per maand bij een werkweek van 39,5 uur. Bij het nog niet voldoen aan de belangrijkste functie-eisen kan je worden ingedeeld in aanloopschaal 9 van minimaal $2637,- en maximaal $3608,- bruto per maand bij een werkweek van 39,5 uur. Inschaling op basis van kennis en ervaring;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van de bezoldiging;
 • Vakantiegeld uitkering van 8,33% van de bezoldiging;
 • Een goede pensioenvoorziening ondergebracht bij PCN;
 • Interne- en externe opleidingsmogelijkheden, een persoonlijk OntwikkelPlan inclusief vergoeding volgens het interne scholingsbeleid;
 • 23 vakantiedagen (o.b.v. 36-urige werkweek);

 

Belangrijke informatie:

 • Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en een medische keuring is vereist;
 • Een assessment of casusuitwerking kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
 • Het betreft vooralsnog een tijdelijk project.

 

Voor informatie over de vacature
Naam: Emily Kocks
Telefoon: +599 701 5254

Email: emily.kocks@aksesobon.com

Digitaal solliciteren
U kunt uw Curriculum Vitae met motivatie sturen naar vacature@aksesobon.com onder vermelding van  Pedagogisch Coach Kinderopvang voor de betreffende sluitingsdatum.

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vereiste talenkennis: 
Spaans
Vacature gaat in per : 
15/11/2022
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Sentro Akseso Boneiru
Plaats: 
Bonaire