kop

Lokale talenten verkrijgbaar op de EmigratieBeurs!

De eilanden Bonaire, Sint-Eustatius en Saba zijn in ontwikkeling en hebben dringend behoefte aan professionals die mee helpen opbouwen.

Hoewel er sprake is van een groot arbeidspotentieel in Nederland, lukt het nog onvoldoende om eilandskinderen te stimuleren om terug te keren.

Voor degenen die willen, blijkt het een opgave om een geschikte baan te vinden. Indien overheden en bedrijven oprecht de voorkeur geven aan deze talenten zal de werving en selectie proactief, systematisch en realistisch moeten gebeuren.

De bureaucratie, de studieschuld en het gebrek aan huisvesting en kinderopvang vormen in de praktijk vaak niet of nauwelijks te nemen hindemissen.

Ook moet er bij remigratie meer aandacht komen voor succesvolle integratie in de samenleving.

Stichting Ban Boneiru Bèk en Stichting Ocan willen uitkomst bieden door met lokale werkgevers in te zetten op een actiever remigratie bevorderend beleid, dat bovendien garanties biedt voor duurzame inzet van lokale talenten en uiteindelijk resulteert in een gezonde stabiele groei.

Op de EmigratieBeurs staat Bonaire met "Bestemming Bonaire"

Presentatie programma voor de EmigratieBeurs 2017 zaterdag  zondag

De volgende standhouders vormen de straat van Bonaire:

Plattegrond Zaal 2  Stand 262

De EmigratieBeurs is op zaterdag 11 februari en op zondag 12 februari 2017 en is op beide dagen zijn geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten

http://www.emigratiebeurs.nl/nl/beursinfo-bezoeker/