kop

Lifecoaches schuldhulpverlening

 

Centraal bij de afdeling Maatschappelijke Ondersteuning en Arbeid staat de ondersteuning en activering van burgers. De afdeling beoogt de positie van (kwetsbare) burgers te versterken. Als lifecoach werk je vanuit het sociale wijkteam en inventariseer je hulpvragen (op o.a. het gebied van wonen, financiën, zorg en welzijn) en begeleidt je de cliënt.

 Lifecoaches schuldhulpverlening (2fte)

Wat ga je doen?

Je voert intakegesprekken met cliënten en stelt een plan van aanpak op, gericht op sociale en in het bijzonder financiële problemen. Je begeleidt cliënten in de thuissituatie, monitort en registreert  de voortgang, signaleert overige problematiek en verwijst waar nodig door. Hierbij stimuleer je een actieve houding van de cliënt, zet je in op langdurige gedrags- en gewoonteveranderingen. Je werkt samen met ketenpartners, overlegt over de stand van zaken en draagt waar nodig over.

Je geeft voorlichting ten behoeve van het bevorderen van (financiële) zelfredzaamheid.

 

Waar moet je minimaal aan Voldoen?

Naast werkervaring in het maatschappelijk werk heb je een MBO3 diploma richting SPW. Je beheerst de Nederlandse, Papiamentse en Spaanse taal in woord en geschrift. Je bent een goede netwerker, integer, efficiënt, samenwerkingsgericht, flexibel en je hebt goede communicatieve vaardigheden.

 

Het salaris bedraagt min. $ 1.200,- (aanloopschaal 3) en max. $ 1.937,- (functieschaal 4).

 

Het betreft een tijdelijke functie t/m december 2020.

 

GEINTERESSEERD?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Ingrid Sealy, Afdelingshoofd MOA, tel. 717 2211 of Ina Garretsen, Beleidsadviseur P&O, tel.

717 3871 of kijk op www.bonairegov.com.

 

Je sollicitatie en C.V. kun je tot en met donderdag 23 mei 2019 richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij uw Sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com.

 

Ingrid Sealy, Afdelingshoofd MOA

Ina Garretsen, Beleidsadviseur P&O

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 29 mei a.s.

Branche: 
Overheid
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vereiste talenkennis: 
Spaans
Vacature gaat in per : 
16/05/2019
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire