kop

Lid examencommissie FMA

Voor onze zorginstelling Fundashon Mariadal zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

 

Lid examencommissie FMA

 

Sta je open voor een uitdagende en belangrijke rol daar waar onderwijs en een beroep in de zorg (zoals het verpleegkundig beroep) samen komen? Heb je ervaring als zorgprofessional en oog voor detail? Wil je graag een bijdrage leveren aan kwaliteit van onderwijs en van zorg?  Dan is lid worden van onze examencommissie misschien iets voor jou.   

 

Als je kennis en kwaliteit belangrijk vindt en graag een actieve bijdrage levert aan de ontwikkelingen rondom examinering MBO, dan verwelkomen we je graag in ons team. De examencommissie kent momenteel vijf leden en wij willen er graag één of twee bij om verder als commissie door te blijven ontwikkelen.

 

De examencommissie van FMA ziet er op toe dat  alles met betrekking tot de MBO examens loopt zoals het hoort en op een juiste wijze worden uitgevoerd. Het belangrijkste doel van de examencommissie is de borging van de kwaliteit van de examens (Hoofdstuk 7, Titel 4 van de Wet educatie en beroepsonderwijs BES). Wij zoeken een intern of extern lid met als kerntaak om met een kritisch, onafhankelijke blik naar de procedurele en inhoudelijke activiteiten op het gebied van toetsen en beoordelen te kijken.

 

Heb je interesse maar wil je nog meer afweten van wat de examencommissie van FMA doet en hoe wij te werk gaan, maak dan graag een afspraak via het secretariaat van FMA tel. 7158900 ext. 1151 of 1157 om kennis te komen maken.  

 

Jouw rol

De examencommissie van FMA komt 8 tot 10 keer per jaar bij elkaar. In deze parttime rol  - maximaal 60 tot 80 uur per jaarbasis - werk je gezamenlijk met de andere commissieleden, de examenorganisatie en het onderwijsteam van FMA aan de kwaliteit en actualiteit van het middelbaar beroepsonderwijs. Werk je bij FM, dan zullen de werkzaamheden als commissielid zo veel mogelijk qua omvang en planning worden afgestemd op de andere werkzaamheden en zijn de arbeidsvoorwaarden conform de bestaande regeling. Je wordt door de commissie ingewerkt en komt in aanmerking voor een jaarlijkse FMA-toelage.

 

Vereisten

Ervaring als zorg - of onderwijsprofessional, leergierig en bereid om je verder te verdiepen in de werkzaamheden van de commissie.

 

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Macha Le Poole, telefonisch bereikbaar op tel. 7158900 ext. 1501 of via email: mlepoole@fundashonmariadal.org.

 

Als je je herkent in de persoon die wij zoeken voor deze functie, dan nodigen we je uit om dit kenbaar te maken door een brief en C.V. te sturen aan het e-mailadres: sollicitaties@fundashonmariadal.org.

 

Sluitingsdatum 15 november 2022

 

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
20/10/2022
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Fundashon Mariadal
Plaats: 
Bonaire