Leraren speciaal onderwijs

Stichting Openbaar Onderwijs Bonaire is sinds 1 februari 2013 verantwoordelijk voor het openbaar onderwijs op Kolegio Rayo di Solo en Kolegio Strea Briante te Bonaire. Kolegio Rayo di Solo is een school voor regulier onderwijs en biedt in een ononderbroken leerweg onderwijs aan leerlingen van 4 – 12 jaar. Kolegio Strea Briante is een school voor leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften. Sinds 1 januari 2011 vallen beide scholen onder de Wet voor Primair onderwijs BES.

WIL JIJ MEE WERKEN AAN DE ONDERWIJSONTWIKKELING OP BONAIRE?

 

Per 1 augustus 2018 zijn wij op zoek naar: 

Leraren speciaal onderwijs

Wij zijn op zoek naar leraren met enorm veel talent. Heb je echt talent om met deze doelgroep te werken, haal jij voldoening uit korte/uitdagende moeilijke opdrachten? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

 

Enthousiast? Dan nodigen wij jou uit om je sollicitatie vergezeld van een C.V. voor 30 mei 2018 te richten aan Stichting Openbaar Onderwijs Bonaire, t.a.v. Jubella Balentin per email: streabriante@stichtingoob.com. Voor nadere informatie over bovenstaande vacatures verwijzen wij naar onze website: www.stichtingoob.com

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
20/05/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Stichting Openbaar Onderwijs Bonaire
Plaats: 
Bonaire Caribisch Nederland
Contactpersoon: 
Jubella Balentin