Leraar in Opleiding Wiskunde

 

SGB is voor het schooljaar 2018/2019 op zoek naar een enthousiaste vakbekwame 

Leraar in Opleiding Wiskunde

(1e graads)

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving.

 

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire.

 

Wat ga je doen?

Onder begeleiding van onze docenten verzorg je een aantal  interessante uitdagende lessen Wiskunde . Je motiveert en stimuleert onze vaksectie door jouw frisse kijk op het onderwijs en de rol die Wiskunde binnen de opleidingen speelt. Door jouw kennis weet je in te spelen op de leefwereld van leerlingen.

Samen met je collegae creëer je een veilig leer- en leefklimaat voor de leerlingen. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en coacht collegae om samen de teamdoelen te bereiken. Hierbij is vanuit de school specifiek oog voor jouw ontwikkeling en leerproces als docent.

 

Wat vragen wij van je?

Je studeert  voor eerstegraads bevoegdheid Wiskunde. Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en staat jouw ‘mannetje’ al voor de klas. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen en bezit de drive om te onderwijzen.

 

Wat bieden wij?

Je werkt in een klein team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als Leraar in Opleiding word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige leerwerkplek met uitdagingen in een informele sfeer op het mooie Bonaire. Naast tijd voor jouw ontwikkeling is er ook voldoende tijd om te genieten van alle mogelijkheden die Bonaire biedt.

Een stagevergoeding is bespreekbaar.

 

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s per mail uiterlijk zondag 12 augustus 2018. Door op de beneden vermelde link te drukken  (of te kopiëren in uw adresbalk) word je  doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren.

https://werkenbij.sgbonaire.info

 

Heb je vragen, neem dan contact op met Lilianne Hercules, Unit Directeur van het Liseo Boneriano op tel +599-7178120 extensie toestel 306 of: Lilianne.Hercules@sgbonaire.com 

 

Wegens de schoolvakantie zullen vragen beantwoord worden vanaf 13 augustus 2018.

 

Reacties vanuit omringende (ei)landen en Europees Nederland worden gewaardeerd en in de procedure meegenomen. De instructietaal is Nederlands. De Scholengemeenschap Bonaire werkt vanuit het Nederlandse onderwijssysteem en hanteert bijvoorbeeld de Wet Beroepen in het Onderwijs. Wil je een stap maken in jouw loopbaan en een uitdaging aangaan op Bonaire schroom dan niet om te reageren!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
01/08/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Scholengemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire CN