kop

Kwaliteitsfunctionaris Laboratorium

Fundashon Mariadal (FM) is een dynamische zorginstelling op Bonaire. FM levert in een Nederlands Caribische setting zorg- en dienstverlening op Europees-Nederlands niveau aan zorgvragers in de klinische, poliklinische-, ambulante- en thuissituatie.  Bij Fundashon Mariadal werken ruim 600 medewerkers.

Dit ga je doen

Om de afdeling Laboratorium in goede banen te leiden, komen we graag in contact met een Kwaliteitsfunctionaris of Analist met aandachtsgebied kwaliteit (m/v) die het uitdagend vindt om de kwaliteit te verhogen en met name kwaliteit in de Zorg. Als Kwaliteitsfunctionaris zal je een bijdrage moeten leveren aan de ontwikkeling van kwaliteitsbeleid, methodieken in het vakgebied en ontwikkelt zelfstandig procedures/protocollen. Van jou wordt ook gevraagd om externe ontwikkelingen te volgen en deze te beoordelen op consequenties voor de organisatie. Tevens controleer je op naleving van regels door medewerkers, implementeert kwaliteitsbeleid, stelt onderzoeksrapportages en overzichten op, voert audits uit en signaleert knelpunten in het werkproces. Verder voer je beleidsvoorbereidende werkzaamheden uit en adviseer je het management op het gebied van kwaliteitszorg.

Dit neem je mee

Naast je passie voor de zorg, heb je op HBO competentieniveau een opleiding in de richting van Kwaliteitsmanagement afgerond. Verder heb je / kun je:

  • Ervaring als kwaliteitsfunctionaris bij een laboratorium of bereid om hierin opgeleid te worden.
  • Ruime ervaring met het werken met ISO15189.
  • Bij voorkeur ervaring als auditor.
  • Goed bewegen in een speelveld met verschillende belangen.
  • De rust bewaren in een omgeving die continu in beweging is.
  • Kennis van continu verbeteren mbv PCDA cyclus.
  • Goed organiseren en goed communiceren.
  • Communicatief sterk in het Nederlands en Engels zowel mondeling als schriftelijk.
  • Proactief, kunt uitstekend prioriteren en heb je een positieve instelling.
  • Zelfstandig en sociaal vaardig.

Dit bieden we je

Een interessante, afwisselende en uitdagende baan binnen een zorg vernieuwende orga­nisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao 2019 - 2021 van Fundashon Mariadal. Het salaris bedraagt minimaal USD 2.923 en maximaal USD 4.065 bruto per maand, FWG 50, bij een fulltime dienstverband (40 uur p/w).

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar, met de intentie om te verlengen of over te gaan op een vast dienstverband.

Meer informatie

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Kelly van de Wetering via Email: sollicitaties@fundashonmariadal.org.

Als je je herkent in deze functie en je bent enthousiast, dan nodigen we je uit om je sollicitatiebrief en c.v. met kopieën van diploma’s vóór 19 november 2021 te uploaden 

 

https://www.youtube.com/watch?v=f2skULLR2_M

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
05/11/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Fundashon Mariadal
Plaats: 
Bonaire