(Junior) Activiteitenbegeleider

Stichting Jeugdwerk Jong Bonaire zoekt een nieuwe collega

Stichting Jeugdwerk Jong Bonaire is een stichting met als doel de jeugd in het voortgezet onderwijs van Bonaire, ongeacht ras, godsdienst, nationaliteit, huidskleur of sociaal economische klasse te helpen zich te ontwikkelen tot ‘evenwichtige’ volwassenen, tot goede burgers en effectieve ouders.

Op het dagcentrum bieden wij hiervoor een programma aan dat bestaat uit huiswerkbegeleiding gevolgd door diverse activiteiten die gericht zijn op het ontwikkelen van zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid, samenwerking, consideratie en respect voor anderen.

Voor ons dagcentrum zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een:

(Junior) Activiteitenbegeleider  

(minimaal MBO-3 niveau en 3 jaar ervaring) fulltime.

 

Functie beschrijving:

Functiedoel: bedenken, organiseren en plannen van activiteiten. Begeleiden van jongeren tijdens activiteiten, zowel individueel als in groepsverband.

Activiteiten begeleiding: observeren en interpreteren van het functioneren van de jongeren in relatie tot gestelde doelen. Bewaken van het groepsproces en daarbij letten op veiligheid, het elkaar in de waarde laten en proberen een gezellige sfeer te scheppen. De resultaten zodanig bewaken dat activiteiten met een heldere doelstelling en in een veilige omgeving kunnen worden uitgevoerd.

Sociale begeleiding: signaleren van behoeften en mogelijkheden van jongeren aan de hand van observaties en gesprekken met jongeren en collega’s en onderzoeken van de hulpvraag op vraag vanuit sociale begeleiders. Onderhouden van de benodigde contacten met familie/verzorgers en de ondersteunende disciplines.

Voor de vacature geldt dat een Verklaring Omtrent het Gedrag overlegd dient te worden.

Uw sollicitatiebrief met CV en referenties richt u bij voorkeur per e-mail aan:

generalmanager@jongbonaire.org of kunt u afgeven op ons dagcentrum aan de Kaya Lib. Simon Bolivar 16.

Voor aanvullende informatie kunt u onze General Manager, de heer Rudsel Doran, telefonisch bereiken op (+599) 717 4303 of op (+5999) 526 11 29.

Sluitingsdatum voor de vacature: maandag 29 mei 2017.

 

Branche: 
Non-profit
Functiegroep: 
Productie
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
17/05/2017
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Stichting Jeugdwerk Jong Bonaire
Plaats: 
Bonaire Caribisch Nederland
Contactpersoon: 
heer Rudsel Doran
Functie contactpersoon: 
General Manager