kop

ICT medewerker met netwerkkennis

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame

ICT medewerker met netwerkkennis

 (1 fte)

Wat ga je doen?

De ICT medewerker is verantwoordelijk voor het bewaken, onderhouden en upgraden van de computersystemen en netwerken. De dagelijkse verantwoordelijkheden omvatten het installeren en configureren van de computer systemen, het diagnosticeren van hardware- en softwarefouten en het oplossen van technische en applicatieproblemen. De ICT medewerker  houdt toezicht op de goede werking van computersystemen en programma's, terwijl: ervoor te zorgen dat gebruikers er maximaal van profiteren.

Een greep uit de werkzaamheden; 

Aannemen en registreren van incidenten conform ITIL zowel telefonisch alsmede mail; Installeren en beheren van netwerk en andere netwerkapparatuur zoals routers en switches, werkstations, en andere apparatuur zoals printers; Bewaken en proactief onderhouden van computersystemen en netwerken (telefonie & camera’s); Onderdelen vervangen indien nodig; Oplossen van systeem- en netwerkproblemen en het diagnosticeren en oplossen van hardware of software fouten: Helpdesk-tickets controleren en gebruikersproblemen oplossen; Instructie en ondersteuning bieden aan gebruikers; Accounts en profielen van nieuwe gebruikers instellen en wachtwoordproblemen oplossen; Ondersteuning bieden, inclusief procedurele documentatie en relevante rapporten; Ondersteuning van de uitrol van nieuwe applicaties en devices; Testen en evalueren van nieuwe technologie; Bijhouden van documentatie en hardware/software registraties; Bijhouden van magazijn voorraad met behulp van voorraadbeheer software (Afas); Kennis van Microsoft applicaties en Cloud gebruik van office 365;  Kennis van Active Directory management tool; Bij nieuwe medewerkers richt je de werkplek in en zorg je voor een gebruikersinstructie; Jij bent verantwoordelijk voor een vlekkeloze start. Daarnaast beheer je de werkplekken, zorg je voor tijdige bestelling van apparatuur en regel je de uitlevering en inname van IT-apparatuur.

Wat vragen wij van je? 

Je beschikt over minimaal een MBO diploma. Je bent enthousiast, flexibel en spontaan. Je hebt aantoonbare ervaring als ICT medewerker en houdt van het vak en wilt altijd bijleren. Je bent een teamplayer, communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk), collegiaal, representatief en hebt een flinke dosis humor. Je weet goed met de wensen van de klant om te gaan en je toont tevens eigen initiatief, zodat de beste oplossing voor de klant wordt gevonden. Je hebt verstand van zaken en bent ook kritisch. 

Wat bieden wij? 

Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 7 met een maximum van 2774 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 24 november 2021. Rechtsboven op de pagina

https://werkenbij.sgbonaire.info/vacaturebeschrijving/ict-helpdeskmedewerker-met-netwerk-kennis

vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma's achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met Richard Weenink, Hoofd ICT, Huisvesting en facilitaire dienst. op tel +599-7157704.  of: Richard.Weenink@sgbonaire.com.

 

 

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Automatisering
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
15/11/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
ScholenGemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire