Huisarts

Voor ons eerstelijnszorgprogramma Diabetes Mellitus Type 2, Astma/COPD en CVRM zoeken wij per direct een:

Huisarts

(1 FTE)

Onze Huisarts speelt als Medisch Manager een belangrijke rol bij het medisch inhoudelijk beleid van de zorgprogramma’s van Zorggroep BES, op basis van de geldende zorgstandaarden en richtlijnen.

Hij/zij denkt mee over hoe de ketenzorg zo optimaal mogelijk ingericht kan worden. Hierbij wordt de Huisarts ondersteund door de Kwaliteitsmanager en de Gespecialiseerd Verpleegkundige. Daarnaast wordt er samengewerkt met de huisartsenpraktijken en met andere ketenpartners in Bonaire, Sint-Eustatius en Saba.

Profiel:

Onze Huisarts verzorgt, vanuit ons kantoor in Bonaire, beleid omtrent de behandeling van chronische ziektebeelden, scholing, ICT-ondersteuning en coaching aan huisartsen en doktersassistenten. Hij/zij is de intermediair tussen huisartsen, medisch specialisten en ketenpartners. Daarnaast levert hij/zij inhoudelijk een bijdrage aan het opstellen van audit/visitatieprotocollen, het beleidsjaarplan, het organiseren en faciliteren van patiëntenzorg, en aan het jaarverslag van Stichting Zorggroep BES.

Daar waar nodig neemt de Huisarts deel aan inhoudelijke besprekingen met ketenpartners, stakeholders, de zorgverzekeraar, het ziekenhuis, laboratoria en apotheken. De Huisarts vormt als Medisch Manager samen met de Algemeen Manager en de Kwaliteitsmanager deel van het Management Team van Stichting Zorggroep BES. Hij/zij legt verantwoording af aan het bestuur van de stichting.

Kennis, vaardigheden en ervaring:

• Academisch denk- en werkniveau als Huisarts en Medisch Manager Zorg;

• Gericht op kwaliteitsverbetering van de ketenzorg van chronische aandoeningen in de huisartsenpraktijk;

• Kennis van de algemene ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg, de zorgstandaard en richtlijnen van het ketenzorgprogramma;

• Uitstekende verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheden en een proactieve houding;

• Flexibel in de samenwerking met zijn/haar collega’s en representatief;

• Kennis van en ervaring met Microsoft Office programma’s;

• Beheersing van Nederlands en Engels op professioneel niveau in taal en schrift. Kennis van Papiamentu en Spaans is een pre.

 

Persoonlijkheid:

De collega die wij zoeken heeft een sterke persoonlijkheid, bezit overtuigingskracht, kan enthousiasmeren en functioneert uitstekend in een team.

Solliciteren:

Wij bieden een uitdagende, zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie in een nieuwe organisatie die volop in ontwikkeling is. Het salaris is conform FWG schaal 65 en is mede afhankelijk van uw opleiding en ervaring. U kunt uiterlijk op 15 november 2017 solliciteren per email info@zorggroepbes.com. Voor meer informatie kunt u met hetzelfde emailadres contact opnemen met het bestuur van de stichting.

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
28/10/2017
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
ZorgGroep BES
Plaats: 
Bonaire Caribisch Nederland