Helpdeskmedewerker

Stichting Scholengemeenschap Bonaire is per direct op zoek naar

Helpdeskmedewerker

ICT 0,5 FTE (m/v)

Inleiding

SGB Scholengemeenschap Bonaire zet zich in om de unieke talenten van elke student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de student zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving. Scholengemeenschap Bonaire biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het Beroeps – en Voortgezet Onderwijs en begeleiding van leerlingen op Bonaire. Op dit moment bevindt de scholengemeenschap zich in een verbetertraject.

De Scholengemeenschap Bonaire is onderverdeeld in 4 units met aan de leiding een unitdirecteur (UD) die ondersteund wordt door vier stafafdelingen Financiën, HRM, ICT en Huisvesting & Facilitaire dienst. Voor de stafafdeling ICT zijn wij op zoek naar een servicegerichte probleemoplosser die gestructureerd kan werken.

De werkzaamheden zijn:

Als Helpdeskmedewerker ICT ben je voornamelijk bezig met puzzelen en het oplossen van problemen van gebruikers. Dit kan op verschillende manieren en volgens verschillende procedures, waarbij je ICT-ondersteuning biedt via e-mail, telefonisch en op locatie. De gebruikers kunnen schoolmedewerkers zijn maar ook ouders en leerlingen. Je zorgt voor optimale support en je bent altijd op zoek naar mogelijkheden voor doorontwikkeling van het product. Je bewaakt, analyseert en handelt incidenten zelfstandig af volgens de afgesproken service. Als je hier niet zelf uit komt weet jij als servicedesk medewerker precies naar wie je het probleem moet doorverwijzen.

De ideale kandidaat

 • Je bent enthousiast, flexibel en spontaan. Je hebt aantoonbare ervaring als helpdeskmedewerker en/of systeembeheerder en houdt van het vak en wilt altijd bijleren;
 • Je bent een teamplayer, communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk), collegiaal, representatief, proactief, kritisch en hebt een flinke dosis humor;
 • Je weet goed met de wensen van de klant om te gaan en je toont tevens eigen initiatief, zodat de beste oplossing voor de klant wordt gevonden. Je hebt verstand van zaken en bent ook nog eens aardig;
 • Je vindt het leuk om deel uit te maken van een gezellig team.

Wat zijn de selectie-eisen?

 • MBO denk- en werkniveau;
 • Ervaring met Windows 7 en 10;
 • Ervaring met Officepakket;
 • Kennis van hard en software;
 • Goede beheersing van het Nederlands en het Papiaments in woord en geschrift;
 • Vaardigheid in het plannen en structureren van werkzaamheden;
 • Vaardigheid in het (mondeling en schriftelijk) toelichten van en informeren over personele zaken en rechtspositionele regelingen;
 • Affiniteit of ervaring met het werken in het onderwijs is een pré.

 

Wat zijn de gevraagde competenties?

De SGB heeft een aantal basis competenties concreet omschreven die belangrijk zijn binnen de organisatie voor het goed kunnen functioneren van een dienstverlenende instelling.

1. Prioriteiten stellen

2. Flexibiliteit

3. Oog voor kwaliteit en detail

4. Probleemoplossend vermogen

5. Communicatief (zowel mondeling als schriftelijk)

6. Zelfstandigheid

Meer weten? Voor meer inhoudelijk informatie kunt u bellen met dhr. Richard Weenink, Hoofd huisvesting /Facilitaire dienst en ICT, telefoonnummer +599- 717 8120, toestel 191 of dhr. Raysir Winklaar Coördinator ICT. Telefoonnummer +599-717 8120, toestel 116.

Is uw interesse gewekt?

Bij voorkeur ontvangen wij graag uw sollicitatiebrief met uw Curriculum Vitae per mail uiterlijk 8 januari 2018. U kunt uw gegevens mailen naar hrmsgb@sgbonaire.com. U kunt uw sollicitatie richten aan hoofd HRM, de heer drs. M.I. Statia.

Voor een spoedige behandeling van uw sollicitatie vragen wij u ook om een (gescande) kopie van uw diploma’s en pasfoto mee te sturen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Automatisering
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
20/12/2017
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Scholengemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire Caribisch Nederland
Contactpersoon: 
de heer drs. M.I. Statia
Functie contactpersoon: 
hoofd HRM