HBO stagiair

Altijd al stage willen lopen op een Caribisch eiland? Dan is dit je kans!

The Cadushy Company is in minder dan tien jaar uitgegroeid van start-up naar een groeiende groep van bedrijven op Bonaire en daarbuiten. Het hoofdkantoor van The Cadushy Company is gevestigd in Rincón. Het kloppend hart van de groep is The Cadushy Distillery, de enige distilleerderij van Bonaire. Het bezoekerscentrum, de Cadushy Experience, is uitgegroeid tot één van de populairste toeristische trekpleisters van Bonaire. De productlijnen “Island Liqueurs” en “Spirit of Bonaire” zijn niet meer weg te denken uit de lokale winkels, bars en restaurants.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HBO stagiair!

Start                 : januari 2019

Duur                 : 4 – 6 maanden

Uren per week   : 40 uur

Locatie              : Rincón, Bonaire (Caribisch Nederland)

Studie richting   : University of Applied Science Level Tourism

                           Retail & Small Business

                           Hospitality

 

Tijdens je stage maak je kennis met alle aspecten van ons bedrijf, de Cadushy Experience en onze distilleerderij. Dit betekent dat je actief meedraait in het ons team, je ontvangt gasten, je geeft uitleg over onze producten, verzorgt rondleidingen en andere promotionele activiteiten.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent enthousiast, klantgericht, communicatief sterk en je bent bereid om net dat stapje extra te doen. Verder verwachten wij van jou een sterke drive om aan te pakken en een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische en leerzame stageplek binnen een groeiend bedrijf met ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast ontvang je maandelijks een financiële vergoeding. Wij verwachten dat je zelf je transport, verzekering en woonruimte regelt. Verder hoeven we je natuurlijk niet te vertellen, dat het op Bonaire (bijna) altijd mooi weer is ;-).

Geïnteresseerd?

Dan nodigen we je van harte uit om direct te solliciteren! Stuur je motivatie en CV (voorzien van een recente pasfoto) naar jobs@cadushy.com en je ontvangt binnen enkele dagen een bevestigingsmail.

Branche: 
Horeca / Toerisme / Recreatie
Functiegroep: 
Overige
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
28/11/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
The Cadushy Distillery
Plaats: 
Rincon, Bonaire
E-mail: