kop

GZ-psycholoog Kind & Jeugd

 

Mental Health Caribbean (MHC) verzorgt de geestelijke gezondheidszorg op Caribisch Nederland. Onze ambitie is de kwaliteit van het leven van de inwoners van Caribisch Nederland te verbeteren. Voor de zorg aan kinderen en jeugdigen hebben wij een behandelcentrum (genaamd Hi5), een unicum voor het Caribisch gebied. Het aanbod van Hi5 richt zich op kinderen en jeugdigen met een psychiatrische of psychische kwetsbaarheid en hun gezin/familie. Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een:

 

GZ-psycholoog Kind & Jeugd

(36 tot 40 uur per week. Standplaats: Bonaire)

 

Wat ga je doen? 

-       Je werkt ambulant voor de afdeling Kind & Jeugd en bent als hoofdbehandelaar verantwoordelijk voor de inhoud en doelmatigheid van zorg en voor de kwaliteit van het behandelaanbod.

-       Je coördineert de zorg en voert diagnostiek en behandelingen uit (zowel individueel als in groepsverband).

-       Je voert systeemtherapeutische interventies uit.

-       Je intervenieert en geeft consultatie in crisissituaties en adviseert over complexe problematiek.

-       Je draagt zorg voor de afstemming tussen de individuele behandeling van de cliënt en de behandeling van het systeem als geheel.

-       Je geeft psycho-educatie.

-       Je neemt deel aan o.a. casuïstiekbesprekingen, multidisciplinaire overleggen en vakgroepoverleggen, regelmatig in de rol als voorzitter.

-       Je werkt nauw samen met andere disciplines, zowel intern (zoals psychiaters, casemanagers, sociotherapeuten) als extern (zoals huisartsen, medisch specialisten).

-       Je levert een bijdrage aan de beleidsontwikkeling binnen de organisatie, zo maak je onderdeel uit van de vakgroep psychologie welke richting geeft aan het management over zorginhoudelijke keuzes.

-       Je bent bereid (in de toekomst) inhoudelijke aansturing, supervisie en werkbegeleiding te geven aan collega hulpverleners. Ook ben je bereid een stagiaire psychologie te begeleiden.

-       Je draagt bij aan deskundigheidsbevordering door o.a. het verzorgen van klinische lessen.

-       Je durft het aan om mee te denken in nieuwe ontwikkelingen.

 

Functie: Wat vragen wij van jou?

-       Je bent opgeleid tot een BIG geregistreerde GZ-psycholoog. Denk aan: een opleiding tot GZ-psycholoog Kind & Jeugd met ervaring in het werken met volwassenen óf een opleiding tot GZ-psycholoog volwassenen met affiniteit met systemisch denken en werken.

-       Je beschikt over meerdere jaren werkervaring en bij voorkeur over brede kennis en ervaring op het gebied van systeemtherapie. Daarbij is een afgeronde systeemtherapeutische opleiding een pré.

-       Je hebt kennis van het omgaan met cliënten van verschillende etnische achtergronden.

-       Je houdt je binnen het vakgebied actueel/up to date door/middels aansluiting bij de betreffende beroepsvereniging.

-       Je spreekt Papiamentu en Nederlands óf hebt een talenknobbel zodat je Papiamentu jezelf snel eigen kunt maken. Het spreken van Spaans en/of Engels is een pré.

-       Je kunt je schriftelijk en mondeling goed uitdrukken en bent zorgvuldig en tijdig in je dossiervoering en administratie.

-       Je hebt een flexibele werkhouding, kunt zelfstandig werken en bewaakt je eigen grenzen.

 

Organisatie: Wat bieden wij?

Inschaling hangt af van je achtergrond en werkervaring en vindt plaats in FWG 65 (min $ 4.647,- en max $ 6.791,-). De bedragen zijn bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur). We bieden een contract voor de duur van twee jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Verder bieden we een dynamische werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo draagt MHC ruim bij aan je pensioenopbouw en wordt er tegemoet gekomen in de eventuele verhuis- / emigratiekosten.

Kom je ons team versterken?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatie en CV vóór vrijdag 12 mei 2023 naar secretariaat@mentalhealthcaribbean.com.

Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met teamleider Herman Atsma (+599 796 1025 of herman.atsma@mentalhealthcaribbean.com).

Bij gelijke geschiktheid genieten kandidaten uit het Caribisch Gebied of kandidaten die hun wortels hebben in het Caribisch Gebied de voorkeur.

Andere vacatures

Voor MHC zijn we met regelmaat op zoek naar meer enthousiaste, nieuwe collega’s! Kijk voor alle actuele vacatures op onze website: www.mentalhealthcaribbean.com/vacature

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
13/04/2023
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Mental Health Caribbean
Plaats: 
Bonaire