kop

Groepsbegeleider

Krusada is een dynamische Christelijke organisatie die van harte gemotiveerd is om hulp te bieden aan mensen die vanwege verschillende redenen hulp nodig hebben om effectief deel te nemen aan de maatschappij. De inspiratie voor deze hulpverlening heeft zijn grondslag vanuit Bijbelse principes. We bieden kwalitatief goede dienstverlening aan in samenwerking met de eilandelijke zorgketenpartners. Onze dienstverlening bestaat uit: 24-uurs opvang, woonbegeleiding en trajecten van dagbesteding.

Stichting Krusada is een begeleidingsinstelling voor professionele Bijbels genormeerde hulpverlening op maat. De stichting is meer dan 20 jaar actief op het terrein van begeleiding van participanten met een verslaving, crimineel verleden, beperking, crisissituatie of anderszins.

Wie flexibel is en écht gaat voor het welzijn van de cliënt, is bij onze stichting aan het juiste adres. Bij Stichting Krusada kunnen we flexibele, ondernemende, creatieve medewerkers met enthousiasme gebruiken!

Krusada per direct op zoek naar een:

Groepsbegeleider

40 uur per week

Wat ga je doen?

De functie bestaat in het kort uit het begeleiden van de deelnemers op basis van een begeleidingsplan. Dit gebeurt in teamverband onder leiding van de Zorgcoördinator. Verwacht wordt: het bijdragen aan het opstellen van en het evalueren van begeleidingsplannen, het mede vormgeven aan begeleidingsprogramma’s en het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden zoals rapporteren, signaleren, praktisch begeleiden en het aanleren van vaardigheden aan cliënten. Het hebben van een is rijbewijs een pré.

Wie zoeken wij

Je hebt een levende relatie met de Heere Jezus en je leeft een leven vanuit deze overtuiging.

Je bent een professional die werkt met een christelijk denkwijze. En begrijpt dat dit mooie werk meer is dan alleen een baan. Je ziet kansen en mogelijkheden, die je kunt omzetten naar concrete acties. Hierin durf je daadkrachtig op te treden, waarbij je cliënten aanspreekt op hun eigen rol, taak en verantwoordelijkheden.

Wat vragen wij

  • MBO 4 diploma (SPH/MWD/CMV of soortgelijk) of gelijkwaardig werk- en denkniveau in combinatie met meerdere jaren werkervaring.
  • Werkervaring met onze doelgroepen
  • Inzicht in eigen functioneren en het effect daarvan op anderen
  • Je bent stressbestendig en kunt samenwerken in een team.
  • Je beschikt over professionele creativiteit, doorzettings- en relativeringsvermogen.
  • Je beheerst het Papiaments, het beheersen van de Nederlandse taal is een pré

 

Dit biedt Stichting Krusada

Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste begeleiding aan onze cliënten Wij bieden je een interessante en afwisselende functie in een prettige werkomgeving. Het salaris is afhankelijk van opleidingsniveau werk ervaring. Het salaris wordt aangevuld met een pakket aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd

Ga naar onze website voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature en onze Stichting. https://fundashonkrusada.org/

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dhr. Junny Josephina (Directeur). Tel 00 599-717-2233 of email info@krusada.nl

Wij zien graag je CV met motivatiebrief tegemoet. Inwinnen van een referentie, het aanleveren van een VOG zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Branche: 
Non-profit
Functiegroep: 
Administratief en secretarieel
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Ja
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
23/02/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Stichting Krusada
Plaats: 
Bonaire
E-mail: 
Contactpersoon: 
Dhr. Junny Josephina
Functie contactpersoon: 
Directeur