Docent Zorg en Welzijn

SGB is voor het schooljaar 2018/2019 op zoek naar een enthousiaste vakbekwame

Docent Zorg en Welzijn

voor het MBO (1 fte)

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving.

 

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire.

 

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante uitdagende lessen aan de leerlingen van de opleidingen Pedagogisch Werk, Onderwijsassistent en een deel Maatschappelijk werk. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen.

Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en creëert samen met je collega’s een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en coacht collega’s om samen de teamdoelen te bereiken.

 

Wat vragen wij van je?

Je hebt een relevante HBO leraren opleiding richting Zorg en Welzijn voltooid of je bent in bezit van een Pedagogisch Getuigschrift met aantoonbare relevante werkervaring en afgeronde verwante HBO vooropleiding.

 

Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Daarnaast heb je ervaring in onderwijsuitvoering en het samenstellen, ontwerpen en ontwikkelen van onderwijsprogramma’s en taken. Belangrijke competenties zijn verder:

  • Begeleiden, faciliteren, motiveren en stimuleren van leerlingen;
  • Resultaatgerichtheid;
  • Vaardig in groepsmanagement;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Curriculum schrijven en werken met innovaties is een pré;
  • Praktijkervaring in de te onderwijzen branches is een pré.

 

Wat bieden wij?

Je werkt in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent wordt je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de ervaring die je hebt en de functie en taken die je vervult (schaal LB met een max. van 3,660.- USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering.

We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

 

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s per mail uiterlijk zondag 8 juli 2018. Door op de beneden vermelde link te drukken  (of te kopiëren in uw adresbalk) word je  doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren.

https://werkenbij.sgbonaire.info

 

Heb je vragen, neem dan contact op met Vanessa Daniel, teamleider MBO:

Tel 7178120 extensie toestel 152 of: vanessa.daniel@sgbonaire.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
29/06/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Scholengemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire CN
Contactpersoon: 
Vanessa Daniel