Docent Speciale Lesplaatsen

Stichting Scholengemeenschap Bonaire is per 15 september 2018 op zoek naar een

 

Docent Speciale Lesplaatsen

(SLP,1 fte)

 

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving.

 

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire. De Unit SLP verzorgt Praktijkonderwijs (Pro), Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) en MBO 1.

 

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante lessen en weet als geen ander leerlingen te motiveren inspireren en te stimuleren tot het leren leren. Je speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen waarbij je de sociale en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Uiteraard creëer je samen met je collegae een veilig leer- en leefklimaat en lever je een positieve bijdrage aan jouw team.

 

Wat vragen wij van je?

Je hebt bij voorkeur een relevante HBO lerarenopleiding (zoals de PABO voltooid) en beschikt daardoor  over lesbevoegdheid. Heb je specifieke relevante werkervaring (bijvoorbeeld in de jeugdhulpverlening) en ben je in bezit van een Pedagogisch Getuigschrift dan vragen wij je ook te reageren.

 

Verder heb je alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel, maar vooral gaat jouw hart uit naar het verder helpen van leerlingen die een extra steun in de rug kunnen gebruiken.

 

Wat bieden wij?

Je werkt in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Er wordt nadrukkelijk samengewerkt aan de zorg- en begeleidingsstructuur die onze leerlingen nodig hebben. Als docent wordt je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de ervaring die je hebt en de functie en taken die je vervult (schaal LB met een max. van 3660 USD bruto) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering.

We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

 

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk zondag 2 september 2018. Door op de beneden vermelde link te drukken (of te kopiëren in de internet-adresbalk) word je doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren. 

https://werkenbij.sgbonaire.info

 

Heb je vragen, neem dan contact op met Ron Duchatteau, Unit Directeur :

Tel +599 717 8120 extensie toestel 131  of: ron.duchatteau@sgbonaire.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

 

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
27/08/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Scholengemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire CN