Docent Nederlands

SGB is per direct 2018 voor 6 maanden op zoek naar een enthousiaste vakbekwame

Docent Nederlands

1e graads voor het Liseo Boneriano (0,8 – 1 fte)

 

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving.

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire.

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante uitdagende lessen Nederlands. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren, speelt in op de belevingswereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen.

Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling creëert samen met je collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en coacht collegae om samen de teamdoelen te bereiken.

Wat vragen wij van je?

Je beschikt (bij voorkeur) over een eerstegraads lesbevoegdheid Nederlands. Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als docent Nederlands met ervaring in het geven van lessen aan examenklassen.

Wat bieden wij?

Je werkt in een klein team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij jouw ervaring, de functie en de taken die je uitvoert (schaal LB met een max. van 3660 USD bruto of schaal LC met een max. van bruto 4157 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering.  Het betreft een contract voor 6 maanden wegens zwangerschapsvervanging.

 

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s per mail uiterlijk zondag 11 november 2018. Door op de beneden vermelde link te drukken (of te kopiëren in uw adresbalk) word je doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren.

https://werkenbij.sgbonaire.info

 

Heb je vragen, neem dan contact op met Lilianne Hercules, Unit Directeur van het Liseo Boneriano op tel +599-7178120 extensie toestel 306 of: Lilianne.Hercules@sgbonaire.com

De gesprekken worden gepland in de week van 12 november.

Reacties vanuit omringende (ei)landen en Europees Nederland worden gewaardeerd en in de procedure meegenomen. De instructietaal is Nederlands. De Scholengemeenschap Bonaire werkt vanuit het Nederlandse onderwijssysteem en hanteert bijvoorbeeld de Wet Beroepen in het Onderwijs. Wil je een stap maken in jouw loopbaan en een uitdaging aangaan op Bonaire schroom dan niet om te reageren!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
04/11/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Scholengemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire CN