kop

Docent Algemeen Vormend Onderwijs

 

SGB is i.v.m. ziektevervanging per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame

Docent Algemeen Vormend Onderwijs

(1,0 fte) voor de unit SLP.

De unit Speciale Lesplaatsen bestaat naast VSO uit de afdeling praktijkonderwijs (Pro) en de afdeling Op de Rails.

Op het voortgezet onderwijs van het SGB kunnen leerlingen tot hun 20ste terecht voor speciaal onderwijs. In het onderwijsprogramma wordt zoveel mogelijk geprobeerd de doelen van het regulier onderwijs na te streven. We willen de leerlingen inzicht geven in hun mogelijkheden en beperkingen en we willen ze leren daarmee om te gaan. Maar boven alles willen we iedere leerling begeleiden bij het ontwikkelen van een persoonlijk toekomstperspectief.

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante en uitdagende (praktijk-) lessen of lessen Algemeen Vormend Onderwijs (AVO) zoals Nederlands, rekenen en sociale vaardigheden aan de leerlingen. Je begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen. Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen en creëert samen met jouw collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en de onderwijsontwikkeling. Je coacht collegae om samen de teamdoelen te bereiken.

Wat vragen wij van je?

Je beschikt over minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid of hebt de PABO afgerond (LOFO). Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk, waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt goed samenwerken en overlegt op professionele wijze met de vakgroep over o.a. de lesinhoud en doorlopende leerlijnen. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring met ervaring in het geven van lessen aan leerlingen die extra persoonlijke begeleiding nodig hebben. Je staat stevig in je schoenen, neemt eigenaarschap, hebt geduld en je kunt je inleven in de leefsituatie van elke leerling. Je spreekt en verstaat prima Papiamentu of bent bereid dit te gaan leren.

Wat bieden wij? 

Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB met een max. van 4.377 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. Het betreft een tijdelijke contract i.v.m. ziektevervanging tot uiterlijk einde schooljaar.

Is jouw interesse gewekt? 

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 15 november 2023. Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma's achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature. 

Goed om te weten: 

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht voor het werken in het onderwijs;
  • Een medische keuring is een vereiste ten behoeve van toelating tot het pensioenfonds.
  • Je ontvangt een device van de SGB;
  • Voor geïnteresseerden buiten Bonaire:
  • Voor sollicitanten uit het buitenland geldt een verhuisregeling;
  • Het salaris is in Amerikaanse dollars, de officiële munteenheid in Caribisch Nederland;
  • Caribisch Nederland kent een eigen belastingregelgeving. Het inkomen boven de belastingvrije som ($ 17.352,-- in 2023) wordt belast met een percentage van 30,4% aan loonheffing;
  • Deelname aan het pensioenfonds is verplicht, inclusief een eigen bijdrage hieraan;
  • Je bent of wordt ingezetene van Caribisch Nederland.

Heb je vragen, neem dan contact op met dhr. E. Bouwman, Unit Directeur van het SLP : Tel +599-7157760 of: eric.bouwman@sgbonaire.com.
Het insturen van je sollicitatie kan via de knop rechtsboven op deze pagina. Sollicitaties die via mail binnen komen worden niet meegenomen in het proces. 

Solliciteer vanuit Vacature Docent AVO (Algemeen Vormend Onderwijs) SLP 2023-2024 - Docent AVO (Algemeen Vormend Onderwijs) SLP 2023-2024 - Werken bij (sgbonaire.info)

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
03/11/2023
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
ScholenGemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire