DIRECTEUR TOEZICHT & HANDHAVING

De directie handhaving ondersteunt het Openbaar Lichaam Bonaire bij het realiseren van een duurzame, gezonde en veilige samenleving en leefomgeving. Concreet streef de directie in haar primaire taak de zorg voor een goede naleving van wetten en regels door inwoners, bedrijven en bezoekers.

 

Wat ga je doen?

Een (groot) deel van de werkzaamheden worden bepaald door de Eilandsraad en het Bestuurscollege, deze worden vastgelegd in een meerjarenprogramma. Dit betekent dat de handhavingsprioriteiten kunnen wijzigen en de daarmee gepaarde werkzaamheden en taken anders kunnen zijn. Het is je taak als directeur om de doelstellingen uit het meerjarenprogramma te vertalen naar strategische beleidskaders. Je treedt daarbij als sparringpartner op van de portefeuillehouders en je collega-directeuren. Je bent verantwoordelijk voor de verbeteringsprocessen van o.a. de bedrijfsvoering. Als directeur geeft je sturing aan de directie, stuurt het managementteam ontwikkelings- en resultaatgericht aan.

 

Waar moet je minimaal aan voldoen?

Als directeur van de directie Toezicht & Handhaving beschik je over een WO- opleiding en minimaal 5 jaar strategische ervaring als manager binnen een bestuurlijke omgeving. Je hebt kennis en ervaring met modern leiderschap en met integrale strategische advisering. Je bent een inspirerend en toegankelijk leider en inspirator voor het openbaar lichaam Bonaire, het werk en je personeel. Je acteert op participatieve en transparante wijze en bent zichtbaar voor je personeel. Je bent zakelijk en resultaatgericht en van nature samenwerking zoekend en een echte netwerker.

 

Bonairiaanse en Antilliaanse kandidaten die zich in het bovenstaande profiel herkennen worden met nadruk gevraagd te solliciteren. Het beheersen van het Papiaments en het kennen van de Bonairiaanse cultuur is een absolute pre! Een diplomacheck en een assessment vormen onderdeel van de selectieprocedure.

 

Het salaris is vastgesteld op minimaal $ 5.754, - en maximaal $ 7.916, - en kan op basis van de organisatie- ontwikkeling en daarvan afgeleide functiewaardering wijzigen.

 

GEÏNTERESSEERD?

Voor nadere informatie of een uitgebreid functieprofiel kan je contact opnemen met eilandsecretaris mw. mr. Nereida Gonzaléz tel. +599 717 5330 tst. 1404 of Beleidsadviseur Patricia Gerritzen-Veen tel. +599 717 5330 tst. 2122 of op www.bonairegov.com kijken.

 

Je sollicitatie vergezeld van een C.V. vóór 23 november 2018 aan het Bestuurscollege van het Openbaar Lichaam Bonaire richten, t.a.v. Afdeling P&O,

Plasa Reina 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij uw sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com

 

 

Personeel & Organisatie:          Mw. P. Gerritzen-Veen

Eilandsecretaris:                      Mw. mr. N. Gonzalez

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Directie/management
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Ja
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
04/11/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire CN