kop

Bestuurlijk Juridisch Adviseur B

De afdeling Juridische en Algemene Zaken is belast met de advisering van, de Eilandsraad, het bestuurscollege en het ambtelijk apparaat voor wat betreft alle juridische en bestuurlijke vraagstukken. De afdeling is daarmee een spil in het web en ziet er op toe dat conform wet- en regelgeving wordt gehandeld binnen het openbaar lichaam Bonaire. De afdeling is daardoor betrokken bij een groot scala aan vraagstukken en of onderwerpen. De dynamiek binnen de afdeling is dan ook groot.

 

Wat ga je doen?

Binnen deze uitdagende setting ben je als jurist verantwoordelijk voor het juridisch ondersteunen en adviseren van het bestuur en de ambtelijke organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leveren en bewaken van de juridische kwaliteit bij de ontwikkeling en totstandkoming van het beleid van directie- en/of afdeling overstijgende onderwerpen binnen het Openbaar Lichaam Bonaire. Tevens participeer je in of stuur je eilandelijke werk- en projectgroepen aan.

Waar moet je minimaal aan voldoen?

Je bent in het bezit van een WO diploma rechten, met accent op het Bestuursrecht en of Burgerlijk recht. Je hebt  ten minste 4-6 jaar ervaring in een vergelijkbare functie opgedaan in een politiek/bestuurlijke organisatie. Je bent ervaren  in het afhandelen van  complexe politiek gevoelige dossiers en bent vaardig in het geven en opstellen van adviezen. Je hebt aantoonbare ervaring in het vertegenwoordigen van bestuursorganen in bezwaar-, beroepsprocedures en civiele procedures. Je bent klant- en resultaatgericht, initiatiefrijk en integer. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en hebt ervaring met het begeleiden en ondersteunen van collega juristen. Je beheerst verder zowel mondeling als schriftelijk het Nederlands alsmede Papiaments en Engels.

Het salaris bedraagt minimaal $3.457,-
(aanloopschaal 11) en maximaal  $ 5.054,- (functieschaal 12).

GEÏNTERESSEERD?

Voor nadere informatie of een uitgebreid functieprofiel kan je contact opnemen met leidinggevende mw. mr. M Valdink tel. 7175330 tst. 2131 of de P&O adviseur G.I. van Elshuis tel. 7175330 tst. 2124 of onze website  www.bonairegov.com bekijken.

Je sollicitatie en C.V. kun je vóór 5 juli 2019  richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire.

Bij voorkeur ontvangen wij uw sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com

 

Afdelingshoofd JAZ, mr. Mw. M. Valdink

Beleidsadviseur P&O, Dhr. G. van Elshuis

Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
19/06/2019
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire
Contactpersoon: 
mr. Mw. M. Valdink
Functie contactpersoon: 
Afdelingshoofd JAZ