kop

Beleidsadviseur preventie en promotie

Locatie: Afdeling Publieke Gezondheid

 

Kom jij ons team bij de afdeling Publieke Gezondheid versterken en draag je bij aan een gezonder Bonaire? De afdeling Publieke Gezondheid is verantwoordelijk voor de bewaking, bescherming en bevordering van de volksgezondheid. Door vertrek van een collega is de afdeling op zoek naar een breed inzetbare collega in de functie van Beleidsadviseur  Preventie en Promotie

Wat ga je doen?

Je bent breed inzetbaar op diverse onderwerpen en programma’s. Dat kan gaan om gezond eten en bewegen, seksuele opvoeding of op het gebied van drugs en alcohol. Je ontwikkelt preventie- en voorlichtingsprogramma’s met bijbehorend voorlichtingsmateriaal en je geeft zelf ook voorlichting. Je houdt relevante trends in de gaten en weet die om te zetten naar programma’s en activiteiten. Maak jij het verschil en lever je een bijdrage aan een gezonder leven van de mensen op Bonaire? Dan is dit je kans.

 

Wat wij jou bieden

  • Je komt te werken in een gemotiveerd en kundig team waar jouw bijdrage op prijs wordt gesteld. Je ontwikkelt je vaardigheden en vergroot je kennis. Je werkt bovendien in een interessant en motiverend netwerk
  • Je aanstelling is voor 1 jaar en bij goed functioneren is een vaste aanstelling mogelijk.
  • Het salaris bedraagt min. $ 2.637,- aanloopschaal 9 en max $ 3.925,- functieschaal 10.

Wat zijn de eisen

  • Je beschikt over een  Hbo-opleiding, op het gebied van gezondheid, agogiek en/of pedagogiek bijv. HBO-V, MWD, of SPH en hebt minimaal 2  jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt ervaring in projectmatig werken en met het werken met verschillende doelgroepen, waaronder professionals, ouders, docenten en jongeren.
  • Je hebt inzicht in de sociale kaart van Bonaire en hebt een rijbewijs B.
  • Je bent bovenal communicatief sterk, een goede netwerker, resultaatgericht, efficiënt, samenwerkingsgericht,  flexibel en staat stevig in je schoenen.
  • Je houdt de actuele ontwikkelingen op het vakgebied bij.
  • Je beheerst zowel mondeling als schriftelijk het Nederlands en Papiaments.

Het kennen van de Bonairiaanse cultuur is een absolute vereiste. Bonairiaanse kandidaten en kandidaten uit de regio die zich in het bovenstaande profiel herkennen worden dan ook met nadruk gevraagd te solliciteren.

Ja! Ik wil deze baan

Geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 1 december 2021 via solliciteren@bonairegov.com.

Voor vragen kunt u terecht bij Nico Zuurmond interim manager PG, nico.zuurmond@bonairegov.com of Patricia Gerritzen-Veen, Beleidsadviseur P&O Patricia.Veen@bonairegov.com/770-2656

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Staf, advies en beleid
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
11/11/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire