Beleidsadviseur A / Financieel Beleid

De afdeling Financiën ondersteunt het ambtelijke apparaat en het bestuurscollege bij de ontwikkeling en uitvoering van het financieel beleid en beheer. De beleidsadviseurs financieel beleid van de afdeling financiën zijn verantwoordelijk voor specifieke vraagstukken van de directies binnen het ambtelijke apparaat.

 

De formatie van de afdeling bestaat, inclusief het hoofd van de afdeling, uit 19 personen. De afdeling Financiën zoekt een integere, resultaatgerichte en klantgerichte

 

Beleidsadviseur A/Financieel beleid.

 

Wat ga je doen? 

Je ondersteunt het onderdeel financieel beleid van de afdeling met het verzamelen, inventariseren, interpreteren en het bewaken van informatie en gegevens. Je draagt bij aan diverse beleidsvoorbereidingen en beleidsevaluatie. Je licht onderzoeksresultaten voor projectgroepen en commissies toe. Je treedt ook op als sparringpartner van het management. Je coördineert de werkzaamheden en bewaakt de voortgang, financiën en de kwaliteit van de projecten en je lost uitvoeringsproblemen op. Je neemt beslissingen bij de inventarisatie en het bewaken van informatie en gegevens.

 

Waar moet je minimaal aan voldoen? 

Je dient een afgeronde hbo-opleiding te hebben. Bij voorkeur bedrijfseconomie. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent in staat om in- en externe klanten in het Nederlands en Papiamentu in woord en geschrifte te verstaan. Daarnaast dien je zelfstandig te kunnen werken verder een analytisch vermogen te beschikken en een flexibele instelling.

 

Het salaris bedraagt minimaal $ 2.508, = (aanloopschaal 9) en maximaal $ 4.238, = (functieschaal 11).

 

GEïNTERESSEERD?

Voor nadere informatie of een uitgebreid functieprofiel kan je contact opnemen met afdelingshoofd Financiën dhr. Dudley Wedervoort tel. +599 717 5330 tst. 2600 of Beleidsadviseur Leo Richardson tel. +599 717 5330 tst. 2113 of kijk op www.bonairegov.com.

 

Je sollicitatie en C.V. vóór 15 juli 2018 richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij je sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com

 

Afdelingshoofd Financiën Dhr. D. Wedervoort

Beleidsadviseur P&O Dhr. L. Richardson

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Financieel/economisch
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
28/06/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire CN