Beleidsadviseur B / Civiele Werken

 

De directie Ruimte en Ontwikkeling (R&O) is belast met het ontwikkelen en uitvoeren van beleid op het gebied van de openbare ruimte en economische ontwikkeling voor Bonaire. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de afdeling Beleid & Projecten.

Beleidsadviseur B / Civiele Werken

De werkzaamheden binnen deze afdeling bestaan uit: het ontwikkelen van beleid, adviseren en ondersteunen van het bestuurscollege bij de besluitvorming het over ruimtelijk, economisch en milieutechnisch beleid en het uitvoeren van diverse projectmatige activiteiten.

 

Wat ga je doen? 

Als Beleidsadviseur Civiele Werken verzamel en analyseer je gegevens over gesignaleerde knel- en aandachtspunten en in- en externe ontwikkelingen die relevant zijn voor het beleidsveld civiele werken, verkeer en vervoer. Je vertaalt daarnaast eilandelijke en regionale ontwikkelingen naar acties voor je beleidsterreinen en stelt waar nodig beleidsnotities en rapportages op. Indien gewenst of noodzakelijk leg je, in samenspraak met de (overleg) partners, voorstellen tot aanpassing van het beleid of de wet- en regelgeving aan het bestuurscollege voor. Je treedt op als sparringpartner voor het management en het bestuurscollege. Tevens treed je op als projectleider bij de uitvoering van de door het OLB geïnitieerde projecten.

 

Waar moet je minimaal aan voldoen? 

Om ons optimaal te kunnen ondersteunen ben je minimaal in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding Civiele Techniek. Daarnaast beschik je over minimaal 4 jaar aantoonbare relevante werkervaring. Je beheerst naast het Nederlands, bij voorkeur ook het Papiaments in woord en geschrift. Van jou wordt verwacht dat je vaardig bent in het schrijven van beleidsnotities en rapportages en het controleren van bestekken van aanbestedingsprojecten. Je bent betrouwbaar, klant-, samenwerkings-, oplossings-, resultaat- en marktgericht. Daarnaast ben je analytisch ingesteld en beschik je over de nodige politieke/organisatie en omgevingssensitiviteit aangevuld met enige mate van creativiteit. 

 

WAT BIEDEN WIJ?

Naast een uitdagend salaris van minimaal $ 2.781,- (aanloopschaal 10) tot maximaal $4.238,- (functieschaal 11) bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

GEÏNTERESSEERD?

Als je je herkent in deze uitdagende functie, nadere informatie of een uitgebreid functieprofiel wenst, dan kan je contact opnemen met de directeur dhr. Etienne van der Horst (Tel.nr. +599 7175330 tst. 5001) of P&O-adviseur Gerold van Elshuis (Tel. +599 7175330 tst. 2124) of op www.bonairegov.com kijken.

 

Je sollicitatie en C.V. kun je vóór 1 september 2018 richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij uw sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com.

 

wnd. directeur R&O, Dhr. E. van der Horst

Beleidsadviseur P&O, Dhr. G. van Elshuis

 

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Staf, advies en beleid
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
06/08/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire CN