Beleidsadviseur

De afdeling Publieke Gezondheid (GGD) is in opdracht van het bestuurscollege van het Openbaar Lichaam Bonaire verantwoordelijk voor de bewaking, bescherming en bevordering van de volksgezondheid. De afdeling werkt samen met veel partners aan het verzamelen van gezondheidsinformatie, de ontwikkeling van gezondheidsbeleid en verbetering van de gezondheidstoestand. Programma’s worden uitgevoerd op het gebied van gezondheidsbevordering en infectieziektebestrijding, met preventieactiviteiten gericht op veel voorkomende gezondheidsproblemen, zoals door muggen overgedragen ziekten, diabetes, seksueel overdraagbare aandoeningen, overgewicht en verslavingen. Daarnaast bewaakt, begeleidt en stimuleert de afdeling de uitvoering van de jeugdgezondheidszorg en vaccinatieprogramma’s.

De afdeling Publieke Gezondheid is op zoek naar nieuwe collega’s!

Beleidsadviseur C Openbare Gezondheidszorg

WAT GA JE DOEN?

Je verzamelt, registreert en vertaalt signalen van gezondheidsbedreigingen en -risico’s, op basis van zowel epidemiologische gegevens als op signalen uit de praktijk, naar op de plaatselijke situatie toegespitst beleid en uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor het formuleren van beleid gericht op het voorkómen van gezondheidsproblemen, het verminderen van gezondheidsrisico’s en het aanbieden van preventieactiviteiten. Het gaat om het terugdringen van o.a. seksueel overdraagbare aandoeningen, diabetes, hypertensie, obesitas en verslaving. Je bewaakt, beschermt en bevordert daarmee de gezondheid van de algehele bevolking van Bonaire, inclusief risicogroepen, zoals jeugd, ouderen, gehandicapten en migranten.

WAAR MOET JE AAN VOLDOEN?

Naast ruime ervaring in een vergelijkbare functie beschik je over een relevante academische opleiding, bijvoorbeeld Gezondheidswetenschappen. Je bent dynamisch, een goede netwerker, integer, efficiënt, flexibel, collegiaal, vaardig in relatiebeheer, samenwerkings-, resultaatgericht, besluitvaardig, daadkrachtig, initiatiefrijk en hebt oog voor kwaliteit.

Je beheerst zowel mondeling als schriftelijk het Papiaments en Nederlands.

WAT BIEDEN WIJ

Het salaris bedraagt minimaal $ 3.224,- (aanloopschaal 11) en maximaal $ 4.712,- (functieschaal 12).

GEINTERESSEERD?

Voor nadere informatie of een uitgebreid functieprofiel kan je contact opnemen met mw. Alcira Janga-Jansen tel. 717 2211 of mw. Ina Garretsen tel. 717 3871 of kijk op www.bonairegov.com.

Je sollicitatie en C.V. kun je tot uiterlijk 30 oktober 2017 richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij uw sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com.

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
09/10/2017
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire Caribbean Netherlands
Contactpersoon: 
mw. Alcira Janga-Jansen
Functie contactpersoon: 
Afdelingshoofd Publieke Gezondheid