kop

Beheerder voor het open leercentrum

SGB is vanaf augustus 2021 op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame

beheerder voor het open leercentrum 

(1 fte) op de unit Liseo

 

Wat ga je doen?

Het open leercentrum heeft tot taak het verzamelen, toegankelijk maken en verstrekken van informatie ten behoeve van het leerproces van de leerlingen en biedt hen een rustige leer-werkplek. Er worden onder andere de volgende werkzaamheden verricht:

 

  • De beheerder verricht werkzaamheden ten behoeve van de dagelijkse gang van zaken in het open leercentrum en is gebruikers behulpzaam bij het vergaren en raadplegen van informatie.
  • Registratie, uitleen en inname materialen. Is beheerder van de leermiddelen en boeken.
  • Maakt gebruikers aan en verstrekt toegang tot internet (login-namen en wachtwoord);
  • signaleert problemen en geeft deze door aan de netwerk- en systeembeheerder of de facilitair verantwoordelijke;
  • Beheert voorraden, audiovisuele apparatuur en documentatiemateriaal;
  • Verzorgt kopieerwerkzaamheden voor docenten.
  • Houdt toezicht op de leerlingen die zelfstandig werken in het Open Leercentrum (OLC)

 

Wat vragen wij van je?

Je hebt een MBO opleiding voltooid. Je bent vaardigheid in het uitvoeren van praktische/organisatorische werkzaamheden. Je hebt kennis van administratieve procedures maar je bent vooral dienstverlenend, vrolijk, accuraat en communicatief.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als medewerker word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 5 met een min. van 1507 en een max. van  2152 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. We beginnen met een tijdelijk contract.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 08 juli 2021. Rechtsboven aan de pagina

https://werkenbij.sgbonaire.info/vacaturebeschrijving/beheerder-open-leercentrum

vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma's achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. B. Sol Unit-Directeur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157780  of: Barbara.Sol@sgbonaire.com.

 

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Administratief en secretarieel
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
29/06/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
ScholenGemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire