kop

Bedrijfsarts

 

Organisatie: Corporate Health Solutions B.V.

Functie: Bedrijfsarts (BIG)

Standplaats: Bonaire

Uren per week: 36 – 40


Corporate Health Solutions B.V. zoekt een Bedrijfsarts om ons kleine, maar dynamische team te versterken. Als jij hands-on bezig wil zijn en graag impact wil maken in onze mooie community, dan willen we jou graag in ons team opnemen!

 

Over de organisatie

Corporate Health Solutions B.V. is een toonaangevende arbodienstverlener in het Caribisch gebied en is gevestigd op Bonaire. Met passie ondersteunen wij bedrijven naar een gezonde, productieve en prettige werkomgeving. Klanttevredenheid en professionaliteit staan voorop waarmee wij bij klanten het verschil willen maken. Wij bieden onder andere oplossingen op het gebied van ziekteverzuimmanagement, verzekeringsgeneeskunde, preventieve geneeskunde, medische keuringen en arbo advies.

Corporate Health Solutions B.V. heeft haar het kantoor op Bonaire met collega’s op Saba en Sint-Eustatius. Het is een groeiende organisatie met veel ambitie. Het team bestaat uit 7 collega’s waaronder een bedrijfsarts, een bedrijfsmaatschappelijk werker, een arbeidsdeskundige, twee arboverpleegkundigen en twee operations support medewerkers. Corporate Health Solutions B.V. is tevens onderdeel van de Medwork Groep (Medwork Caribbean N.V.) welke kantoren heeft op Aruba en Sint-Maarten. In totaal bestaat de Medwork Groep uit circa 35 medewerkers.

 

Wat de baan inhoudt

Als bedrijfsarts ben je ‘partner’ in de uitvoering van ziekteverzuimbeheer bij de lokale overheid en bij bedrijven in verschillende sectoren (zorg, productie, onderwijs, dienstverlening). Je verricht ziekteverzuimconsulten en bent via overleggen met de klant verantwoordelijk voor verzuimbegeleiding. Op basis van jouw onderzoek, al dan niet in samenwerking met de arbeidsdeskundige bepaal je of, wanneer en in welke hoedanigheid de werknemer weer aan het werk kan. Het doel is om iemand zo goed en vlot mogelijk weer aan het werk te krijgen. Je adviseert ook over geschiktheid voor werk, verzuim wegens ziekte en verbetering van arbeidsomstandigheden.

Ter ondersteuning en advisering van de klant stel je inzetbaarheidsprofielen op waarmee de arbeidsdeskundige een arbeidsdeskundig advies kan opstellen. Je werkt nauw samen met jouw collega’s om werknemers via een integrale benadering zo goed mogelijk te kunnen helpen en op die manier een zo goed mogelijke dienstverlening te geven aan de klanten.

Een andere taak is het uitvoeren van medische onderzoeken, waaronder pre-employment screenings, screenings voor specifieke functies voor o.a de brandweer en onderzoek voor levensverzekeringen. Je houdt rekening met (medische) wet- en regelgeving, normen en specifiek geldende richtlijnen. Ook faciliteren wij drugs- en alcoholtesten waarin je een rol speelt. Over alle activiteiten stel je rapportages aan de klant op. Je registreert alle handelingen en relevante gegevens in het ziekteverzuim-registratie en volgsysteem. Je bent gevestigd op Bonaire, maar bent flexibel om af en toe voor werkzaamheden naar Saba en Sint-Eustatius af te reizen.

 

Wat wij van jou verwachten

Je hebt goede communicatie- en adviesvaardigheden en je kunt met verschillende soorten mensen om gaan. Je hebt een positieve en proactieve houding. Je bent een professional met integriteit en bent resultaatgericht. Je werkt netjes en nauwkeurig en begrijpt het belang van protocollen en richtlijnen, waarmee je bekend bent. Je hebt oog voor de commerciële ontwikkeling van de diensten en draagt bij aan de voortdurende verbetering van de kwaliteit van de geboden diensten en de interne processen. Wij zijn een klein en hecht team en we verwachten dan ook dat je een teamspeler bent, en bereid bent een divers takenpakket uit te voeren, de handen uit de mouwen te steken en waar mogelijk als achtervang van de collega’s te fungeren. Verder verwachten wij ook dat je:

  • een BIG-registratie hebt als bedrijfsarts;
  • resultaatgericht werkt binnen protocollen en richtlijnen;
  • oog hebt voor de commerciële ontwikkeling van het dienstenaanbod;
  • een bijdrage levert aan de voortdurende kwaliteitsverbetering;
  • de juiste vaardigheden hebt om goed te communiceren en adviseren in zowel het Engels als Nederlands (Papiaments en Spaans is een pre, anders een bereidheid deze te leren).

 

Wat wij bieden

  • Een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een dynamische baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
  • Een gedreven team en een groter netwerk van professionals in het Caribisch gebied;
  • Een groeiende organisatie met veel ruimte voor jouw eigen ideeën en inbreng.

 

Hoe te solliciteren

Stuur ons jouw sollicitatie, inclusief motivatiebrief naar hrm@medwork.aw. Voor vragen of informatie over de functie kun je contact opnemen met Dhr. A. Chin Kwie Joe (Interim Manager Bonaire) via +599 7962722 of a.chinkwiejoe@medwork.aw.

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
24/10/2023
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Corporate Health Solutions B.V.
Plaats: 
Bonaire
E-mail: