ALLROUND SHOP MEDEWERKER

 

The Cadushy Company is in minder dan tien jaar uitgegroeid van start-up naar een groeiende groep van bedrijven op Bonaire en daarbuiten. Het hoofdkantoor van The Cadushy Company is gevestigd in Rincón. Het kloppend hart van de groep is The Cadushy Distillery, de enige distilleerderij van Bonaire. Het bezoekerscentrum, de Cadushy Experience, is uitgegroeid tot één van de populairste toeristische trekpleisters van Bonaire. De productlijnen “Island Liqueurs” en “Spirit of Bonaire” zijn niet meer weg te denken uit de lokale winkels, bars en restaurants. Na het behalen van diverse prestigieuze internationale prijzen is ook buiten Bonaire de vraag naar de producten van The Cadushy Distillery sterk toegenomen. Voor de verdere groei van het bedrijf zijn wij op zoek naar een

ENTHOUSIASTE ALLROUND SHOP MEDEWERKER

Jij maakt onderdeel uit van het team dat de Cadushy Experience runt. Je neemt onze bezoekers met passie en enthousiasme mee in ons verhaal en laat ze kennismaken met onze producten. Jouw enthousiasme en gastvrijheid zorgen ervoor dat onze gasten de unieke Cadushy Experience beleven.

Je werkplek zal wisselen tussen ons bezoekerscentrum, de Cadushy Experience, in Rincón en onze shop aan de Kaya Grandi in Kralendijk.

Jij bent enthousiast en klantgericht en je vindt het leuk om met mensen te werken. Je kan zelfstandig, maar ook in teamverband uitstekend functioneren. Daarnaast ben je communicatief sterk in het Engels, Nederlands en bij voorkeur Duits en Spaans. Je bent flexibel inzetbaar, je wilt én je kunt doordeweeks en in het weekend werken. Verder is affiniteit en interesse in onze branche uiteraard een pré

Jij krijgt een dynamische functie voor langere tijd binnen een leuk en groeiend bedrijf; een informele werksfeer; mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; uitdagend werk en een superleuk team.

Gewenste startdatum: per direct.

Uren per week: 40 uur.

Locatie: Rincón en Kralendijk, Bonaire.

 

Geïnteresseerd? Dan nodigen we je van harte uit om direct te solliciteren! Stuur je motivatie en CV (voorzien van een recente pasfoto) en je ontvangt binnen enkele dagen een bevestigingsmail.

Ons doel is om je binnen een week na ontvangst van jouw sollicitatie te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek (en eventueel een assessment) maakt deel uit van de procedure.

 

www.cadushy.com

jobs@cadushy.com

 

Branche: 
Horeca / Toerisme / Recreatie
Functiegroep: 
Verkoop en marketing
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
04/10/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
The Cadushy Company
Plaats: 
Rincon, BonaireCN
E-mail: