kop

Afdelingshoofd (C) Beleid en Projecten

 

De directie Ruimte en Ontwikkeling (R&O) is belast met het ontwikkelen en uitvoeren van beleid op het gebied van de openbare ruimte en economische ontwikkeling voor Bonaire.

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de afdeling Beleid & Projecten. De werkzaamheden binnen deze afdeling bestaan uit: het ontwikkelen van beleid, adviseren en ondersteunen van het bestuurscollege bij de besluitvorming het over ruimtelijk, economisch en milieutechnisch beleid en het uitvoeren van diverse projectmatige activiteiten.

De afdeling Beleid & Projecten is belast met het ontwikkelen van beleid, adviseren en ondersteunen van het bestuurscollege bij de besluitvorming het over ruimtelijk, economisch en milieutechnisch beleid en het uitvoeren van diverse projectmatige activiteiten.

 

Wat ga je doen?

Op strategisch en tactisch niveau draag je zorg voor het ontwikkelen en realiseren van burgergericht beleid. Je zwengelt discussie aan en voert overleg met ketenpartners. Je stuurt en coacht de aanwezige beleidsadviseurs en ondersteunende medewerkers. Je zorgt samen met hen voor de ontwikkeling van strategische notities en visiedocumenten en bevordert organisatiebreed integrale samenhang, afstemming en uitvoering van de vastgestelde doelen.  Je fungeert als inhoudelijke of strategische sparringpartner van de medewerkers, de directeur, je collega afdelingshoofden, het bestuur en ketenpartners.

 

Waar moet je minimaal aan voldoen?

Je bent in het bezit van een relevante WO-diploma, bij voorbeeld bestuurskunde, bedrijfskunde, bouwkunde of weg en waterbouw aangevuld met zes jaren ervaring als (integraal) manager in bij voorkeur een overheids- en of gemeentelijke organisatie.

Naast de bovengenoemde kerncompetenties ben je een netwerker, besluitvaardig, efficiënt en beschik je over visie op het vakgebied en samenlevingsopbouw en ontwikkeling.

Het salaris bedraagt minimaal $ 5.336,-
(aanloopschaal 14) en maximaal $ 7.380,- (functieschaal 15).

 

GEÏNTERESSEERD?

Je sollicitatie en C.V. kun je vóór 15 maart 2019 richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij uw sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com

 

Als je je herkent in deze uitdagende functie, nadere informatie of een uitgebreid functieprofiel wenst, dan kan je contact opnemen via 7175330 met de directeur dhr. Etienne van der Horst (tst. 5001) of P&O-adviseur Gerold van Elshuis (tst. 2124).

 

Directeur R&O,      

Dhr. E van der Horst

Beleidsadviseur  P&O,

Dhr. G. van Elshuis

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Directie/management
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Ja
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
27/02/2019
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire CN