Afdelingshoofd

 

De afdeling Communicatie & Protocol is een moderne integere, klantgerichte, betrouwbare en resultaatgerichte afdeling die het Openbaar Lichaam Bonaire adequaat ondersteunt bij o.a. het ontwikkelen van communicatiebeleid. De afdeling Communicatie & Protocol heeft op volledige bezetting een formatie van zeven en is een onderdeel van de directie Bedrijfsvoering & Ondersteuning. Momenteel zijn we op zoek naar een strategisch sturende Afdelingshoofd Communicatie & Protocol.

 

Afdelingshoofd (B)

Communicatie & Protocol

 

Wat ga je doen? 

Als afdelingshoofd Communicatie & Protocol ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van afdeling overstijgende beleidsvorming. Je bent belast met het vertalen van het strategisch beleid van de directie naar de beleidsvelden van de afdeling. Een onderdeel van je verantwoordelijkheid is het toetsen van de inhoudelijke producten en beleidsvoorstellen.

Je draagt zorg voor een goede actuele integrale interne communicatie en informatievoorziening. Je neemt deel aan of leidt complexe integrale projecten en overlegt binnen de diverse directies van het OLB en met de bestuurders. Je hebt inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen en voelt goed aan wat dit voor het OLB kan betekenen.

 

Waar moet je minimaal aan voldoen?

Je bent een flexibele, allround professional. Een dynamische, daadkrachtige, initiatiefrijke en overtuigende manager met aantoonbare ervaring binnen het communicatievakgebied en ervaring in een complexe politiek/bestuurlijke setting. Je beheerst naast het Nederlands ook het Papiaments en kent de Bonaireaanse cultuur.

Je dient te beschikken over een WO-opleiding Communicatie en hebt minimaal 4 jaar ervaring als hoofd in het vakgebied.

Het salaris bedraagt minimaal $ 3.693, = (aanloopschaal 12) en maximaal $ 6.058, = (functieschaal 14).

 

GEÏNTERESSEERD?

Voor nadere informatie of een uitgebreid functieprofiel kan je contact opnemen met de Eilandsecretaris, mr. Nereida González tel. +599 717 5330 tst. 1400 of beleidsadviseur Patricia Gerritzen-Veen via tel. +599 717 5330 tst. 2122. Kijk ook op onze website www.bonairegov.com.

 

Je sollicitatie en C.V. graag vóór 31 mei 2018 richten aan het Bestuurscollege van het Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij je sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com

 

Beleidsadviseur P&O,

P.A. Gerritzen-Veen

 

Eilandsecretaris,

mr. N.M. González

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Directie/management
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
17/05/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire Caribisch Nederland