ADVISEUR BELEID EN BEDRIJFSVOERING

STICHTING RECLASSERING CARIBISCH NEDERLAND ROEPT SOLLICITANTEN OP VOOR DE FUNCTIE VAN

 

ADVISEUR BELEID EN BEDRIJFSVOERING (M/V)

 

De Stichting Reclassering Caribisch Nederland is op zoek naar een ervaren Adviseur Beleid en Bedrijfsvoering (m/v 1 fte.) als uitbreiding van het bestaande team. Het team bestaat thans uit verschillende (senior) reclasseringswerkers, administratieve krachten, een coördinator administratie en een directeur. Het team is verdeeld over de drie eilanden van Caribisch Nederland (Bonaire, Sint Eustatius en Saba).

Gezocht wordt een enthousiaste, dynamische medewerker, die bereid en in staat is haar/zijn werkzaamheden uit te oefenen in een boeiend werkveld. Ervaring  is een vereiste, evenals de bereidheid en het vermogen zich in te leven in en aan te passen aan de leef-, woon- en werkomstandigheden op Bonaire, Saba en Sint Eustatius.

De functie is nadrukkelijk niet als een tijdelijke detachering vanuit Nederland bedoeld.

Met gegadigden voor deze functie zal een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een jaar worden gesloten. Bij voldoende subsidieverlening behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

De standplaats is in beginsel Bonaire, waarbij bereidheid moet zijn om ook tijdelijk werkzaamheden uit te voeren op en voor Saba en Sint Eustatius.

 

Organisatie

De Stichting Reclassering Caribisch Nederland (SRCN) is een zelfstandige stichting die deel uitmaakt van de justitiële keten en die volledig wordt gesubsidieerd door het Ministerie van Justitie & Veiligheid Nederland.

Meer informatie op www.reclassering-cn.com.

 

Functie

Als adviseur beleid en bedrijfsvoering ben je belast met het ondersteunen van de directeur van SRCN op het gebied van beleid (strategisch/tactisch/operationeel) en de  bedrijfsvoering.

 

Werkzaamheden

-          Ondersteunen en optreden als sparringpartner van de directeur bij de ontwikkeling van het (strategisch/tactisch/operationeel) beleid voor SRCN;

-          Volgen en analyseren van de relevante ontwikkelingen, het bezien van de consequenties voor (het werk en de processen van) SRCN en de samenhang met het gevoerde beleid en het adviseren aan de directeur over bijstelling van of te vormen nieuw beleid;

-          Optreden als sparringpartner van de Senior Reclasseringswerkers over de inrichting en bijstelling van werkprocessen, procedures e.d.;

-          Opstellen van beleidsnota’s en beleidsadviezen;

-          (mede) Ontwikkelen van  een visie ten aanzien van de implementatie van aangepast/nieuw beleid en het begeleiden van de implementatie;

-          Leggen en onderhouden van contacten met relevante ketenpartners (op managementniveau) ter bespreking en afstemming van (strategisch/tactisch/operationele) beleids-/uitvoeringsvraagstukken;

-          Als lid van het MT van SRCN leveren van een bijdrage aan (de bespreking van en gedachtevorming over) beleids- en beheers kwesties;

(mede) Verzorgen van de coördinatie en samenstelling van het jaarplan en het jaarverslag van SRCN;

-          Tekenbevoegd zijn voor het doen van bedrijfsvoering gerelateerde uitgaven c.q. het aangaan van contractuele verplichtingen;

-          Volgen van relevante wijzigingen in de wet- en regelgeving met mogelijk juridische consequenties en het vertalen daarvan naar uitvoeringsrichtlijnen voor het primair proces van SRCN;.

 

Functie-eisen

-          Academisch werk- en denkniveau;

-          Kennis van en ervaring in het beleidsgebied Reclassering of het juridische werkveld;

-          Kennis op het gebied van de administratieve organisatie en de (financiële) bedrijfsvoering;

-          Ruime werkervaring binnen het vakgebied bedrijfsvoering/ stafondersteuning;

-          Ervaring met complexe beleidsvraagstukken en processen;

-          Beschikken over een goed inzicht in en sterk gevoel voor maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen op de BES-eilanden.

-          Beschikken over goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling in het Engels, Nederlands en bij voorkeur eveneens in het Papiamento en Spaans.

-          Beschikken over een grote mate van flexibiliteit, analytisch vermogen, stressbestendigheid, betrouwbaarheid, verantwoordelijkheidsgevoel en het zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

 

Wij bieden een zeer uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. De  secundaire arbeidsvoorwaarden volgens het arbeidsvoorwaardelijk reglement van de SRCN zijn van toepassing.

Aanloopschaal 11: min $ 3261,- max $ 4241,-*

Functieschaal 12: min $ 3766,- max $ 4808,-*

*Het betreft hier een voorlopige inschaling aangezien het een nieuwe functie betreft waarvan de functiewaardering nog niet is vastgesteld!

 

Sollicitanten voor bovenvermelde functie worden verzocht om hun schriftelijke sollicitatie voor 30 juli 2018 te sturen naar:

 

Stichting Reclassering Caribisch Nederland

t.a.v. Dhr E.C.P. Sinke

Postbus 777

Kralendijk, Bonaire

E-mail administratie@reclassering-cn.com  

 

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met het kantoor van de SRCN , tel. +599 717 3288 en vragen naar, dhr E. Sinke directeur.

 

Bij gelijke geschiktheid hebben kandidaten van Caribisch Nederlandse afkomst de voorkeur.

Branche: 
Non-profit
Functiegroep: 
Staf, advies en beleid
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
03/07/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
STICHTING RECLASSERING CARIBISCH NEDERLAND
Plaats: 
Bonaire CN
Contactpersoon: 
dhr E. Sinke
Functie contactpersoon: 
directeur