Administratief Medewerker

Stichting Scholengemeenschap Bonaire is per 1 december 2018 op zoek naar een

Administratief Medewerker

voor Liseo Boneriano (1 fte) in verband met zwangerschapsverlof

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving.

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire.

Wat zijn jouw rollen en werkzaamheden?

We zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die een proactieve houding heeft en van aanpakken houdt. In deze functie heb je een breed takenpakket. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor het invoeren van verschillende gegevens in het kader van de werving, aanmelding, toelating, inschrijving en diplomering van de leerlingen (leerlingenadministratie). Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leerling gegevens in het systeem Magister.

Daarnaast zal je ingezet worden voor organisatorische- en overige administratieve werkzaamheden. Je zal ook de telefoon beantwoorden en je handelt de telefoongesprekken zelfstandig af. Ook leerlingen en docenten met administratieve vragen bied je ondersteuning. Tevens ondersteun je de Unit Directeur en teamleiders. Bovenstaande is slechts een greep uit het takenpakket en zal verder toegelicht worden tijdens de sollicitatieprocedure.

Wat vragen wij van je?

Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken ook wanneer het hectisch is. Je hebt affiniteit met het onderwijs en met leerlingen Uiteraard kun je uitstekend samenwerken, ben je communicatief vaardig, (meer dan) handig met computerprogramma’s zoals Excel en Word en ben je een opgewekte vrolijke collega. Bij voorkeur heb je inzicht in de organisatie van een onderwijsinstelling. Je spreekt en schrijft Papiamento en Nederlands. Je hebt minimaal een mbo niveau 3 opleiding voltooid. Stichting Scholengemeenschap Bonaire is per 1 december 2018 op zoek naar een Administratief Medewerker voor Liseo Boneriano (1 fte) in verband met zwangerschapsverlof  

Wat bieden wij?

Je werkt binnen de Unit (Liseo Boneriano) die wordt gekenmerkt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Je wordt als medewerker gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de ervaring die je hebt en de functie en taken die je vervult. De functie van administratief medewerker is ingeschaald in schaal 5 conform salarisschaal Caribisch Nederland. Deze functie is ontstaan wegens zwangerschapsvervanging en wordt aangegaan voor de duur van 6 maanden.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk zondag 28 oktober 2018. Door op de beneden vermelde link te drukken (of te kopiëren in de internet-adresbalk) word je doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren.

https://werkenbij.sgbonaire.info

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. L. Hercules , Unit Directeur Liseo Boneriano: Tel 7178120 extensie toestel 306 of: Lilianne.Hercules@sgbonaire.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Administratief en secretarieel
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
19/10/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Scholengemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire CN