kop

1 Full Time Hoofd

 

Sentro Hubentut i Famia oftewel Centrum Jeugd en Gezin (CJG) is een instelling waar ouders en jongeren terecht kunnen voor advies en hulp bij gezond opgroeien en opvoeden van jeugd van 0-19 jaar. Het centrum wordt door de lokale overheid gesubsidieerd. Naast de eenheden Opvoedingsondersteuning en Jeugdgezondheidszorg, is er recent gestart met twee units: de Veldcoördinatie Kinderopvang en de Eerstelijns Jeugd- en Gezinszorg. Binnenkort wordt hier ook het meldpunt voor Huiselijk Geweld en Kindermishandeling georganiseerd. In deze dynamische organisatie van 24 werknemers is de afdeling Bedrijfsvoering op zoek naar een:

1 Full Time Hoofd

Kerntaak van deze afdeling is de planning & control van de bedrijfsvoering, waaronder de administratieve functie Personeel, ICT, Organisatie en Financiën (PIOF). Deze is zodanig ingericht dat de administratie en uitvoering in handen liggen van de afdeling, terwijl het aanvullende, financiële deel uitbesteed is aan een externe organisatie. Tevens is het een servicegerichte afdeling voor de hele organisatie, die behoeften inventariseert, meedenkt en op constructieve wijze adviseert en ondersteunt. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

De functie betreft een tijdelijke functie tot januari 2021 wanneer de functie en organisatie over gaan in een nieuw geclusterde organisatievorm. 

Taken

· Je stuurt de afdeling en draagt zorg voor de implementatie en uitvoering van een transparant financieel-economisch en personeelsbeleid. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming en bewaking van de begroting;

· Je bewaakt integraal de kwaliteit en kwantiteit van de PIOF-diensten en zal zo nodig zelfstandig aanvullende maatregelen nemen.

· Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages, plannen, analyses, begrotingen en de doelstellingen voor de afdeling en je assisteert de andere organisatiedelen.

· Je versterkt de samenwerking tussen de planning en control afdeling, de uitvoerende afdelingen en de directie.

 

Wie zoeken we?

· Je bent in het bezit van een HBO diploma richting Bedrijfskunde, Logistiek of vergelijkbaar.

· Kennis van Personeel en Organisatie is een noodzaak.

· Je bent een ervaren leidinggevende op dit gebied, het liefst opgedaan binnen een gesubsidieerde instelling.

· Jouw kennis en ervaring maken dat je vooruit kan denken en anticiperen.

· Je bent cijfermatig sterk, accuraat, service minded en conflictoplossend.

Het minimale bruto maandsalaris bedraagt $ 3019,- en het maximum $ 3364,- per maand.

Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot de heer Chris Palm, directeur van het Centrum Jeugd en Gezin, tel. 7157200. Uw sollicitatiebrief met CV kunt u vóór 25 juli a.s. per mail richten aan de directeur, naar info.cjgbon@cjgbon.com.

 

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Directie/management
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Ja
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
09/07/2019
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Centrum Jeugd en Gezin
Plaats: 
Bonaire
Contactpersoon: 
Chris Palm
Functie contactpersoon: 
Directeur