kop

Teamleider

SGB is voor per direct op zoek naar een enthousiaste vakbekwame

Teamleider

met lesgevende taken voor het Liseo (0,5 tot 0,8  fte)

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving. Het motto van de SGB is ‘Preparing students for success in a changing world’.

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire.

Voor het Liseo Boneriano zijn we per direct (in de loop van maart 2019) op zoek naar een teamleider Havo/VWO.

Wat ga je doen?

Je vormt samen met de teamleider van de mavo, de teamleider VH en de Unit-directeur de schoolleiding van het Liseo Boneriano. Je geeft  leiding aan een team van ongeveer 10 docenten. Het gaat om een functiemix, waarbij naast de leidinggevende taken de lesgeeftaak ook een wezenlijk onderdeel van de functie is. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de directeur en levert een bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van het schoolbeleid. Je vertaalt dit in samenwerking met jouw team naar een concrete onderwijsprogrammering in het teamplan.

Tevens ben je met jouw team verantwoordelijk voor de organisatie van het onderwijs binnen de afdeling, begeleid je onderwijskundige vernieuwingen en bevorder en bewaak je het gewenste pedagogisch-didactische klimaat.
Je doet lesobservaties, voert functionerings- en beoordelingsgesprekken en coacht de docenten. Ook houd  je zicht op het Magistergebruik van jouw docententeam (tijdig cijfers in laten vullen op basis van wegingsfactoren PTO en PTA, rapportopmerkingen, toetsen tijdig aan laten geven in Magister, etc.). Je monitort het proces van het plaatsen van studiewijzers op www.digileraar.com en helpt mee met alle dagdagelijkse schooltaken, onder andere de planning en duidelijke communicatie met docenten, leerlingen en ouders over de examens (SE’s en CE’s).

Ook ben je verantwoordelijk voor een aantal vaksecties en werk je hier nauw samen met de desbetreffende sectieleiders.
We zoeken een verbindende en bevlogen teamleider die samen met ons op de ingeslagen weg naar kwaliteitsverhoging en (steeds) meer teamgeest verder wil gaan!

Wat vragen wij van je?

  • Je hebt ruime ervaring in het voortgezet onderwijs, beschikt over (bij voorkeur) bewezen leiderschapskwaliteiten en werkt vanuit een heldere onderwijskundige visie.
  • Je hebt HBO+ en liefst WO werk- en denkniveau en beschikt minimaal over een tweedegraads lesbevoegdheid (de voorkeur heeft een eerstegraads lesbevoegdheid, aangezien je ook eerstegraads docenten aanstuurt in het VH team).

We zijn op zoek naar iemand die:

A. zorgvuldig werkt en zelf de zaken goed op orde heeft 

B. docenten inspireert tot het bieden van boeiend en duurzaam onderwijs om daarmee leerlingen te stimuleren tot leren, 

C. een duidelijke visie heeft op het leren van leerlingen en

D. op open inspirerende en coachende wijze leiding geeft aan de afdeling. Een collega die grote betrokkenheid bij leerlingen en collega’s heeft en duidelijk, doortastend en resultaatgericht is .Door jouw kennis en ervaring met kwaliteitszorg ben je in staat om binnen het team te sturen op kwaliteit.

Wat bieden wij?

Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LD met een max. van 5056 USD) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. We starten met een aanstelling voor 1 jaar op deze functie. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s per mail uiterlijk 27 maart 2019. Door op de beneden vermelde link te drukken  (of te kopiëren in uw adresbalk) wordt u doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren.

https://werkenbij.sgbonaire.info

Heb je vragen, neem dan contact op met Lilianne Hercules, Unit Directeur  van het Liseo Boneriano:

Tel +599-7178120 extensie toestel 306 of: Lilianne.Hercules@sgbonaire.com

Reacties vanuit omringende (ei)landen en Europees Nederland worden gewaardeerd en in de procedure meegenomen. De instructietaal is Nederlands. De Scholengemeenschap Bonaire werkt vanuit het Nederlandse onderwijssysteem en hanteert bijvoorbeeld de Wet Beroepen in het Onderwijs. Wil je een stap maken in jouw loopbaan en een uitdaging aangaan op Bonaire schroom dan niet om te reageren!

Een assessment kan deel uitmaken van deze procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Ja
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
18/03/2019
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Scholengemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire CN
Contactpersoon: 
Lilianne Hercules
Functie contactpersoon: 
Unit Directeur