kop

Projectleider Kinderopvang

 

BES(t) 4 Kids is het programma gericht op het realiseren van kwalitatieve voor- en naschoolse kinderopvang in Caribisch Nederland. Het OLB werkt daarbij samen met St. Eustatius Saba en het Rijk. De focus ligt op het creëren van een veilige en zorgzame omgeving voor kinderen tot en met 12 jaar die voor alle ouders betaalbaar is. De basis van het programma is een wettelijke regeling waarin een nieuwe vorm van bekostiging en inspectie is opgenomen. Het OLB zal samen met  uitvoerende organisaties (zoals kinderopvang, naschoolse opvang en scholen) aan de uitvoering van het programma op Bonaire vorm geven en zoekt hierbij  een ervaren projectleider.

 

Wat ga je doen?

Je bouwt mee aan een goede en veilige omgeving voor kinderen door een project in te richten dat tot taak heeft om de inhoudelijke voorbereiding binnen het Openbaar Lichaam en de uitvoering door de kinderopvang-organisties te ondersteunen. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van de projecten en realisatie van de doelstellingen van het programma BES(t) 4 Kids. Je werkt nauw samen met de programmamanager BES(t) 4 kids en met de beleidsadviseur Kinderopvang binnen het OLB. Je geeft de gewenste richting aan projecten en stuurt de (project)medewerkers aan op resultaten. Ook zorg je voor productieve verbindingen tussen uiteenlopende belanghebbenden waaronder scholen en kinderopvangorganisaties en initieer je samen-werkingsverbanden.

 

Waar moet je minimaal aan voldoen?

Je beschikt over een relevante HBO opleiding, richting de kinderopvang en/of pedagogiek. Je hebt relevante werkervaring in de Kinderopvang, bij voorkeur in het management. Je hebt ervaring met (het leiden van) projecten. Je hebt affiniteit met wet- en regelgeving en inzicht in complexe situaties. Je hebt inzicht in de sociale kaart van Bonaire en hebt een rijbewijs B.

Je bent bovenal communicatief sterk, resultaatgericht, efficiënt, integer, flexibel en staat stevig in je schoenen. Je houdt de actuele ontwikkelingen op het vakgebied bij. Je beheerst het Nederlands en Papiaments.

 

Het salaris bedraagt min. $ 3.019,- aanloopschaal 10 en max $ 4.456,- functieschaal 11. Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van het programma voor 39,5 uur per week. De eerste selectiegesprekken zijn gepland op 21 maart 2019

 

GEINTERESSEERD?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mw. Alcira Janga-Jansen tel. 7172211 of mw. Ina Garretsen tel. 7173871 of kijk op www.bonairegov.com. Je sollicitatie en C.V. kun je tot en met 14 maart 2019  richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bij voorkeur ontvangen wij je sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com.

 

Hoofd Publieke Gezondheid,        

mw. A. Janga Jansen

 

Beleidsadviseur P&O,

mw. I. Garretsen

 

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Directie/management
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Ja
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
20/02/2019
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire Caribisch Nederland